Зоряна година нашої родини

Так називається родинна шоу-програма, яка відбудеться 30 листопада о 16 год. 30 хв. у Палаці культури «Хімік». Цей сімейний конкурс на нашому підприємстві проводиться вже вдруге завдяки зацікавленій підтримки Голови Правління ПАТ «ДНІПРАЗОТ» О.І.Дубініна та голови профспілкового комітету Г.В.Потуремця, які вважають одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності зміцнення родинних відносин працівників заводу, спадкоємність поколінь та сприяння створенню молодих сімей.

У цьогорічному конкурсі візьмуть участь 5 родин працівників ПАТ «ДНІПРОАЗОТ»: родина Музик (автотранспортний цех), родина Похилюків (управління з виробництва товарів народного вжитку), родина Саможонових (ремонтне управління), родина Софронових (цех рідкого хлору та соляної кислоти і цех громадського харчування), родина Баранюк (ремонтне управління). Вони виступатимуть за програмою, яка складається із чотирьох конкурсів: «Сімейна хроніка: наш квітучий родовід» – презентація родинного древа; «Українські джерела» – показ старовинних народних свят, звичаїв та обрядів; «Козацькому роду нема переводу» – конкурс для чоловіків; «Ярмарок талантів» , в якому родини в художній музично-театралізованій формі продемонструють свої вподобання.
Жодне свято, жодна програма, яку проводить творчий колектив Палацу культури «Хімік» (звичайно ж, за підтримки керівництва підприємства) не обходиться без якогось сюрпризу. Всіх учасників цього конкурсу чекає приємний сюрприз: на цьогорічне свято запрошені найсправжнісінькі запорізькі козаки із історико-культурного заповіднику «Запорізька Січ» острова Хортиця. Вони продемонструють у показовому виступі майстерність у володінні козацькою зброєю, вправне виконання козацьких трюків та жартівливих конкурсів для учасників та глядачів свята.
Ще одна приємна новина: всіх конкурсантів очікують прекрасні, несподівані подарунки від керівництва підприємства.
А поки що триває напружена, копітка підготовка родин-учасниць до виступу. Побажаємо їм стійкості, успіху та терпіння у цій нелегкій справі та запрошуємо всіх азотчиків на це дивовижне свято родини.
Н.Якимець. художній керівник ПК «Хімік».

Запись опубликована в рубрике Дворец культуры, Профком с метками , , , , . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


8 × = четыре