Шановні працівники ПАТ «ДНІПРОАЗОТ»!

Вітаю вас з 75-річчям з дня отримання першого продукту і початку шляху до успіху та виробничих перемог.
ПАТ «ДНІПРОАЗОТ» сьогодні — це сучасна компанія з багатою історією і з багаторічним досвідом роботи в хімічній галузі. Ваша самовіддана праця — це щоденний внесок у зростання економічної величі України та благополуччя її населення. Виробництво мінеральних добрив — це важлива складова промисловості України.
Завдяки вашому професіоналізму та працьовитості було збережено потужний виробничий потенціал на Дніпропетровщині, а продукція завоювала високий рейтинг на світових ринках. На заводі сформувалися міцні традиції лідерства: вміння працювати на результат, досягати поставлених цілей і з гідністю тримати марку високих вимог сучасного світу. Стабільне зростання індексу промислової продукції, поліпшення умов праці і підвищення заробітної плати — за роки вже стали відмінною рисою вашого підприємства.
Україна пишається «ДНІПРОАЗОТом», але цим самим покладає на вас високу відповідальність. Сьогодні час ставить високі вимоги: екологічні, економічні і соціальні. Кожне підприємство має ставитися з відповідальністю до вирішення проблем екологічної безпеки, поліпшення умов праці і соціальної захищеності працівниів, підвищення конкурентоспроможності, економічного і промислового зростання.
Упевнений, що високий потенціал вашого підприємства, цілеспрямованість і професіоналізм трудового колективу дозволять і надалі плідно вирішувати поставлені завдання і забезпечувати впевненний розвиток підприємства.
Бажаю міцного здоров’я, невичерпної енергії, успіхів в усіх починаннях та продовження славних традицій вашого колективу. Зі святом!
З повагою — О.Вілкул, Віце-прем’єр-міністр України
Запись опубликована в рубрике Профком с метками , , . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


семь − 7 =