Гупало Олег Семенович – перший заступник Голови Правління ПАТ «ДНІПРОАЗОТ» – технічний директор.

Гупало Олег Семенович – перший заступник Голови Правління ПАТ «ДНІПРОАЗОТ» – технічний директор.
Народився 13 листопада 1963 року в селищі Олександрівка, Олександрівського району, Кіровоградської області. В 1981 році закінчив загальноосвітню середню школу №1 в селищі, де народився.
Має вищу освіту.
В 1986 році закінчив Дніпропетровський хіміко-технологічний інститут за спеціальністю «технологія рекуперації вторинних матеріалів промисловості» з присвоєням кваліфікації «інженер-хімік-технолог».
У 2009 році Придніпровською державною академією будівництва та архітектури присуджено науковий ступінь кандидата технічних наук зі спеціальності «охорона праці».
З серпня 1986 року працює в ПАТ «ДНІПРОАЗОТ», де починав з старшого майстра зміни цеху № 5-Д; був майстром зміни цеху №22; у 1990 році був призначений заступником начальника цеху №22, а в 1994 році – начальником цеху № 22.
Починаючи з 1997 року – головний фахівець з виробництва азотної кислоти та розподілу повітря виробничого відділу; у 1998 році – начальник відділу організації праці та заробітної плати. У червні 2002 року був призначений начальником управління з реструктуризації та корпоративних відносин, у лютому 2004 року – директором з комерційних питань.
З січня 2005 по наступний час – Перший заступник Голови Правління – технічний директор ПАТ «ДНІПРОАЗОТ».
Одружений, має сина.

Запись опубликована в рубрике Профком. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


шесть × 2 =