Головне управління ДСНС у Дніпропетровській області попереджає: будьте обережні під час керування автотранспортом! Дотримуйтесь правил дорожнього руху!

19 серпня на пункт зв’язку 53 державної пожежно-рятувальної частини від чергового служби поліції «102» надійшла інформація про те, що близько 22:40, поблизу селища Лобойківка, на 40-му кілометрі автошляху Дніпропетровськ-Петриківка-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка, нехтуючи правилами дорожнього руху, 20-річний водій автомобіля «Хонда Акорд», виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з бензовозом «Рено Преміум». Через зіткнення автомобіль «Хонда Акорд» з’їхав у кювет, перевернувся та затонув у дренажному каналі на відстані 25-30 метрів від траси. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули водій з пасажиром, 1997 та 1983 років народження, та постраждав ще один пасажир, 1988 року народження, якого у важкому стані з численними травмами направлено до реанімаційного відділення 8 міської клінічної лікарні міста Кам’янське. Задіяні до ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди рятувальники Петриківського районного сектору за допомогою буксировочного троса перевернули автомобіль з даху на бік та за допомогою спеціального інструменту вилучили загиблих.

Головне управління ДСНС у Дніпропетровській області попереджає: будьте обережні під час керування автотранспортом!Дотримуйтесь правил дорожнього руху!

20 серпня 2016 року о 05:22 до Служби порятунку «101» міста Кривий Ріг надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по трасі Кіроваград-Запоріжжя, біля селища міського типу Радушне у Криворізькому районі. Внаслідок події троє пасажирів автомобіля марки «Daewoo Lanos» загинули на місці, які були 1991 та 1996,1997 років народження. До місця дорожньо-транспортної пригоди був направлений черговий караул 26 державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.
На місці події рятувальники за допомогою шанцевого інструменту вилучили тіла загиблих з автомобіля. До ліквідації наслідків аварії залучались 4 чоловіки особового складу та 1 рятувальний автомобіль.

ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області вкотре звертається до громадян з проханням: у разі виявлення вибухонебезпечних предметів ні в якому разі не торкатися до них і одразу ж телефонувати за номером 101 або 102!
Пам’ятайте, що під час виявлення підозрілого предмету категорично забороняється:
—         пересувати його;
—         заливати рідинами,
—         засипати ґрунтом або чимось його накривати;
—         намагатися самостійно знешкоджувати знахідку;
—         здійснювати на підозрілий предмет звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, адже практично всі вибухові речовини чутливі до механічних, звукових впливів та нагрівання.

18 серпня групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області було проведено роботи з очищення місцевості від вибухонебезпечних предметів в селищі міського типу Софіївка, Дніпропетровської області. В ході робіт знайдені вибухонебезпечні предмети часів минулих війн у кількості 357 одиниць (160,8 кг.), а саме, АС 76мм. -11од.(70кг.), Sprengmine 35-36од.(64.8кг),  Ф1-2од.(1кг.), М 39-1од.(0,5кг), РГ-42-1од.(0,5кг.), ТМІ42-2од.(12кг.), РПГ40-4од.(2кг) та стрілецькі набої-300од(10кг.). 19 серпня співробітниками ГУ ДСНС у Дніпропетровській області  всі вибухонебезпечні предмети були знешкоджені на підривному майданчику Криничанського району шляхом контрольованого підриву.

ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області вкотре звертається до населення бути вкрай обережними і уважними на водоймах. Не купайтеся в неперевірених, не обладнаних для цього місцях, ніколи не пірнайте в незнайомому місці, не плавайте наодинці, особливо, якщо не впевнені у своїх силах, уникайте води зі швидкою течією.

18 серпня о 21:00 до Служби порятунку «101» звернувся громадянин та повідомив про те, що у  Дніпропетровському районі  села  Балівка на річці «Оріль»  під час пірнання  зник  громадянин 1962 року народження. В наслідок темної пори доби пошуки тіла потонулого було перенесено на 19 серпня. 19 серпня до місця виклику були направленні водолази-рятувальники Аварійно рятувального загону на водних об’єктах  ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області. О11:10 за допомогою спеціального обладнання на відстані 5 метрів від берега водолази дістали тіло потонулого чоловіка, доправили до берега та передали до СМЕ.До місця події було залучено 1 одиниця спецтехніки та 3 чоловіка особового складу підрозділу ДСНС.

Інспектор 15 ДПРЧ
К.А. Похил

Запись опубликована в рубрике Без рубрики с метками . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


8 + четыре =