Диво відбулося!

З 3 по 5 січня в Палаці культури «Хімік» з успіхом пройшли новорічні вистави, які відвідали близько семи тисяч мешканців міста. Та це ми сьогодні, обертаючись назад, можемо з гордістю констатувати: диво відбулося. А всього лише місяць тому традиційні новорічні свята в ПК «Хімік» були лише примарою. Та завдяки титанічним зусиллям керівництва АО «ДНІПРОАЗОТ» та профспілкового комітету,відповідальності та ентузіазму творчого колективу ПК «Хімік», всупереч тому, що підприємство знаходиться у стані простою і фінансування відсутнє, новорічне диво таки відбулося. І діти працівників заводу та міста змогли водити хороводи навколо яскравої ялинки, отримати солодкі подарунки від Діда Мороза та відвідати чарівну казкову виставу.
Слід зауважити, що цьогорічне свято у непростих умовах створювали небайдужі люди, які заслуговують на пошану і слова вдячності. По-перше, це актори-аматори – студенти, школярі, вчителі, конструктори, бібліотекарі – які протягом двох місяців відвідували репетиції, вчили тексти, працювали над ролями, записували пісні і фонограми. По-друге, керівники колективів («Соло» О.Уваров, «Вега» С.Ткаченко, «Легранд» П.Давельман, «Барвінок» Я.Барвінок, «Апельсин» Л.Кириченко), які створювали неймовірні музично-хореографічні постановки, що стали справжньою прикрасою вистави. По-третє,будь-яке цікаве шоу не може обійтися без яскравих костюмів, а особливо новорічне. Тому щирі слова вдячності слід адресувати завідуючій культурно-масового відділу ПК «Хімік» О.В.Черненко, яка доклала максимум зусиль та творчої фантазії у створенні сценічних образів для героїв вистави , танцювальних колективів, а крім того оформлювала договори та взяла на себе організацію харчування артистів. На подяку заслуговують і художники Р.Жидко (ПК «Хімік») та О.Дорошенко (ЕУ), які, майже з повітря, виготовили декорації та бутафорію для вистави, і звукорежисер В.Нессен за копітку роботу над фонограмою.
Завершальну новорічну виставу відвідав Голова Правління С.Л.Сідоров та голова профспілкового комітету Г.В.Потуремець, які після закінчення привітали та висловили подяку артистам, батькам та працівникам ПК «Хімік» за гарну роботу, відданість справі та створений святковий настрій. Висловили надію, що наступний рік буде кращим, ніж той, що минув. А після цього актори мали змогу, на знак пошани, здійснити автобусну подорож у м. Дніпро, де відвідали головну ялинку області, розважились і втомлені та щасливі повернулись додому. За це висловлюємо подяку А. М. Пустовойту та керівникам АТЦ.
Н.Якимець,
художній керівник Палацу культури “Хімік”

Запись опубликована в рубрике Дворец культуры, Профком. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


восемь + 1 =