У Південному районі триває місячник з благоустрою міста

Як справи в районі
В Південному районі триває місячник з благоустрою міста на виконання розпорядження міського голови А.Л.Білоусова від 11.03.2019 №82-р «Про проведення місячника з благоустрою території міста у 2019 році».
Відділом з питань забезпечення життєдіяльності району, відповідно до покладених на нього завдань та в межах повноважень було організовано та виконано значні обсяги робіт, спрямовані на благоустрій території району.
Прибрано дитячі майданчики по просп. Конституції, 25, вул. Київській (2 шт.), в районі ПК «Хімік».
Здійснено роботи з очистки території району від випадкового сміття по вул. Січеславський шлях (зелені зони), просп. Конституції (зелені зони), вулицям Дорожній, Подольській, Волзькій, Дунайській, В.Чорновола, Затишній, Стовби, 3-й пров. Леваневського, просп. Конституції, вул. Горобця, між «АТБ-Маркет» та ПК «Хімік».
Окучено та вивезено змет вздовж бордюрного каменя по проспекту Конституції, вулицям Менделєєва, Тульській, Подольській, Волзькій, Нікопольській, Дунайській, Стовби, Затишній, Горобця, Сурській.
Скупчено та вивезено торішнє листя на зеленій зоні по проспекту Конституції, між «АТБ-Маркет» та ПК «Хімік», по вулицям В.Чорновола, Січеславський шлях, Б.Хмельницького, Алтайській.
Здійснено обрізку гілля та порослі дерев по вул. Січеславський шлях (в районі станції «Запоріжжя-Кам’янське»), по Білоруському проїзду.
Ліквідовані стихійні звалища по Білоруському проїзду, вул. Сурській (в районі перону «4-й км.»), по вулиці Січеславський шлях та просп.Аношкіна.
Висаджено кущі троянд на клумбі біля знаку Південний район (на перехресті вул. Січеславський шлях та проспекту Конституції).
За ініціативою органів самоорганізації населення у Південному районі розпочалися толоки за участю небайдужих мешканців по прибиранню наших дворів, вулиць, парків від сміття.
Позитивні зміни у нашому рідному місті надихнули містян на проведення заходів з благоустрою у себе на подвір’ях. Організовані головами квартальних комітетів та комітетів мікрорайонів толоки перетворюються на справжнє свято праці на благо громади. Толоки вже відбулися на дитячих майданчиках та прибудинкових територіях по вул. Ярославській, вул. Нікопольській, 4-му пров. Богуна, вул. Байкальській, вул. Січеславський шлях, проїзду Білоруському.та інших.
Спільне чаювання після плідної та результативної роботи зближає сусідів, які довгі роки проживають поруч, а знайомляться тільки під час таких заходів. Слід відмітити, що толоки в районі проводяться постійно і всі, хто має бажання прийняти у них участь, може приєднуватись до лав мешканців з активною життєвою позицією.
Почни з себе! Зроби своє місто чистим та затишним!

Запись опубликована в рубрике Наша газета. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


× три = 27