ЗДОРОВ’Я ВАМ, ПОБРАТИМИ!

15 листопада 2019 року члени Громадської організації «Патріот 2015» та родини загиблих героїв м.Кам’янського відвідали ветеранів АТО та воїнів-інтернаціоналістів в Центрі реабілітації та лікування учасників бойових дій, зокрема учасників антитерористичних операцій (АТО) та операцій Об’єднаних сил (ООС), внутрішньо переміщених осіб та інших пільгових категорій, створеному на базі КЗ «Міська лікарня № 5» Кам’янської міської ради Дніпропетровської області.
На зустріч з ветеранами прийшли член Громадської організації «Патріот 2015», учасник АТО Козачок Андрій Сергійович, мати загиблого героя лейтенанта Ткаченка Сергія Миколайовича – Ткаченко Ірина Петрівна. Також на зустрічі були присутні керівник Міської лікарні № 5 Савін Віталій Альфредович, завідувач Центру Фортуна Світлана Василівна, медичний персонал, ветерани АТО, ООС та воїни – інтернаціоналісти.
У подарунок члени Громадської організації «Патріот 2015» та Родини загиблих героїв м. Кам’янського залишили Центру реабілітації та лікування примірник книги «Життя обірвані війною» про полеглих героїв, які захистили нас від війни і залишили частку свого серця у Кам’янському.
Зустріч відзначалася особливим піднесенням, тому, що серед ветеранів, які зараз проходять реабілітацію виявилися побратими наших загиблих героїв-земляків. Тож байдужих не було.
Особливо відчувається душевне тепло, співчуття та готовність допомогти керівника Міської лікарні № 5 Савіна Віталія Альфредовича, завідувачки Центру Фортуни Світлани Василівни, та всього медичного персоналу реабілітаційного центру.
А потім були чай, кава і смачний пиріг.

Запись опубликована в рубрике Наша газета, Профком. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


6 + два =