ЗВІТ депутата міської ради Левченка Тимура Владиславовича по багатомандатному виборчому округу №14 Кам’янської міської ради за 2019 рік

В открытом формате
Я, Левченко Тимур Владиславович – депутат Кам’янської міської ради VII скликання, свою депутатську роботу з моменту обрання організовую в пріоритетних для виборців напрямках, втілюю в життя велику кількість проектів.
Як депутат міської ради, я, перш за все, представник територіальної громади, що бере активну участь у здійснені місцевого самоврядування, робить все можливе задля покращення життя всіх верств населення і малозабезпечених громадян зокрема.
Одним з головних напрямків моєї діяльності є участь у пленарних засіданнях та робота в постійних комісіях міської ради.
З жовтня 2017 року і по сьогоднішный день я працюю Головою постійної комісії з питань екології, промислової політики, економіки, праці, енергозбереження Кам’янської міської ради.
Робота з виборцями – один з головних та пріорітетених аспектів моєї депутатської діяльності. Згідно графіку здійснення прийомів громадян, останню середу кожного місяця я проводжу прийом виборців за адресою: селище Романково, вул. Залізняка, буд. 17, приміщення громадської приймальні.
За звітній період мною, як депутатом міської ради, було проведено 12 прийомів виборців. Усі зустрічі заплановані та проведені своєчасно, розглянуті та опрацьовані всі звернення громадян.
Протягом 2019 року мною було підготовлено та направлено до відповідних виконавчих структур міської ради 19 депутатських звернень. Особисто контролюю та сприяю швидкому вирішенню питань по кожному зверненню громадян у визначений законом термін.
Головними проблемними питаннями, що є нагальними для вирішення у селищі Романково, залишаються:
— відновлення зовнішнього освітлення вулиць;
— ремонт та асфальтування доріг;
— вивезення сміття та ліквідація звалищ;
— налагодження транспортного перевезення мешканців Романкового до центру міста та на Лівий берег;
— розбудова зон дозвілля;
— покращення інфраструктури навчальних закладів, тощо.
Незмінною лишається співпраця з головами вуличних комітетів селища Романкова — основа плідної і якісної роботи на окрузі. Завдяки прикладеним зусиллям вдалося своєчасно виділити головні проблемні питання, правильно спланувати час та скоординувати зусилля на їх вирішення.
При постійній допомозі міської влади за звітній період вдалося вирішити наступні питання:
1. Виділення коштів для комунального закладу «Середня загальноосвітня школа №27» Кам’янської міської ради для придбання металопластикових вікон.
2. Виділення коштів для Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Південного району міста Кам’янське для поточного ремонту покрівлі та козирку ганку будівлі.
3. Виділення коштів комунальному закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа №4» Кам’янської міської ради для ремонту акробатичного килима.
4. Виділення коштів для комунального закладу «Навчально-виховний комплекс «Гімназія №11 — спеціалізована школа з поглибленим вивченням іноземних мов І ступеня-дошкільний навчальний заклад «Еврика»» Кам’янської міської ради для поточного ремонту огорожі.
5. Виділення коштів для оплати послуг з капітального ремонту приміщення міської ради.
6. Виділення коштів на загальну суму 232 тис. грн. для надання матеріальної допомоги на лікування та особисті потреби 30 громадянам, які звернулись за допомогою особисто.
7. За сприянням було відновлено освітлення на наступних вулицях: провулок 3-й Алчевський; вул. Путьова; провулок Зоряний; вул. Зої Космодем’янської; вул. Ізмаїльська; вул. Коротка.
8. Завершено проект відновлення пішохідної зони вздовж вул. Алчевська в напрямку дитячого садка та СЗШ №27.
Приймав активну участь у благодійних новорічних заходах, відвідував дитячі інтернаті заклади, спеціалізовані школи, реабілітаційні центри тощо.
20 квітня в рамках програми «Тиждень довкілля» підтримав проведення місячника з благоустрою селища Соцмісто задля поліпшення стану навколишнього середовища в місті.
24 травня, як депутат Кам’янської міської ради, був запрошений керівництвом комунального закладу «СЗШ «27» КМР для участі у святі останнього дзвоника для привітання школярів, їх батьків та педагогічного колектива школи.
У день першого дзвоника відвідав та привітав школярів, їх батьків та вчителів КЗ «СЗШ №27» з початком нового 2019-2020 навчального року.
30 листопада приймав участь у заході, присвяченому до Міжнародного дня людей з особливими потребами – “Дні доброти”. Протягом року неодноразово відвідував інтернатні та соціальні дитячі установи та спеціалізовані дитсадки міста. Напередодні Великодніх свят, свят дитинства, святкування Дня Святого Миколая відвідував та передав подарунки та солодощі дітям в дитячі інтернатні заклади міста: в Центр соціально-психологічної реабілітації дітей, відділення для реабілітації дітей-інвалідів, Будинок малюка та у соціально-реабілітаційний Центр міської Служби у справах дітей.
Постійно приймаю учать у міських заходах та мітингах пам’яті, зборах з вшанування видатних історичних подій і дат, державних і міських святах.
Як депутат, громадянин та мешканець міста, беру активну участь у всіх заходах, що провадяться Кам’янською міською радою. Підтримую будь-яку ініціативу міської влади та громадських організацій стосовно проведення масових спортивних заходів.
За мою 4-річну депутатську каденцію зроблено чимало. Озираючись на пройдений шлях, можу сміливо дивитись в очі рідним мені романківцям, усім жителя міста Кам’янського, адже ніколи не прагнув й не прагну від влади особистої вигоди, а інтереси людей та держави в цілому завжди були й залишаються для мене головним життєвим орієнтиром. Головними принципами в моїй роботі депутата є і завжди будуть: прозорість, чесність та порядність.
Щиро дякую кожному з містян, хто продовжує допомагати, вірити, хто конструктивно критикує або просто підтримує і лишається поруч. Різноманітних проблем є ще дуже багато, є над чим працювати і хотілося б здійснити значно більше.
Вважаю справою честі допомагати жителям нашого рідного міста Кам’янського та селища Романково особливо. І надалі буду чесно та цілеспрямовано брати на себе зобов’язання та виконувати свої обіцянки, щоб підтвердити правильність вибору моїх односельців та виправдати сподівання та довіру виборців.
З повагою,
Левченко Т.В., депутат Кам’янської міської ради.

Запись опубликована в рубрике Наша газета, Профком. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


пять × = 30