Закладаємо фундамент комфортного міста — «За майбутнє»

Світлана Коркунова, кандидат в депутати Кам’янської міської ради від партії “За майбутнє”
Я йду на вибори разом з політичною силою «За майбутнє» тому, що вважаю — саме сьогодні ми маємо закладати фундамент майбутнього нашого міста — комфортного, красивого, зручного для життя усіх городян.
Стабільність нашого майбутнього визначається діями влади сьогодні: виваженими, мудрими, професійними та відповідальними. Саме ці якості притамання партії «За майбутнє» та трудовому коллективу «ДНІПРАЗОТа», який веде на вибори своїх представників. Ми маємо представляти підприємство у міській раді, щоб з чіткістю та відповідальністю професіоналів визначати пріоритети сьогоднішнього дня міста та його розвитку у майбутньому.
Головними напрямками роботу у міській ради вважаю відновлення житлово-комунального господарства, всієї міської інфраструктури. Спочатку — порядок та безпека у сфері ЖКГ, а потім — краса та розважальні заходи; спочатку — ремонти покрівель та доріг, а потім — переноси пам’ятників та фонтани.
Для вирішення болючих проблем ЖКГ важливо об’єднати зусилля бізнесу та міської влади на взаємовигідній основі, забезпечити відкритість та прозорість усіх дій влади, активний зворотній зв’язок з городянами.
Ми, депутати потужної команди «ДНЕПРАЗОТу» разом з партією «За майбутнє» будемо вимагати, аби медицина зрозуміла, що має ходити на дом до дітей та людей похилого віку, а не навпаки. Ми допомагатимемо незахищеним верствам населення, бо то є визнана традиція нашого колективу та нашого народу — людяність.

Запись опубликована в рубрике Наша газета, Профком с метками . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


4 − два =