Кращий антикризовий досвід — для Камянського!

Олександр Дубінін, кандидат на посаду міського голови Камянського від партії «ЗА МАЙБУТНЄ», радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації.
Народився 16 травня 1959 року у місті Кам’янське Дніпропетровської області, закінчив Дніпродзержинський індустріальний інститут, за спеціальністю «Промислова теплоенергетика», Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Української Академії державного управління при Президентові України, за спеціальністю «Державне управління».
Розпочав трудову діяльність у 1981 році слюсарем механо-складальних робіт підприємства ЯЕ 308/5Е, згодом працював: майстром зі зварювання Баглійського заводу котельно-допоміжного устаткування та трубопроводів (1982 — 1984 служба в Радянській Армії), інженером-конструктором, начальником фінансово-збутового відділу, начальником виробничо-диспетчерського відділу Баглійського заводу котельно-допоміжного устаткування та трубопроводів заступником директора з комерції, комерційним директором – заступником Голови Правління ВАТ «Запорізький завод феросплавів», м. Запоріжжя. У 2004 — 2009 рр. — заступник Голови Правління з реконструкції та розвитку виробництва, Голова правління ВАТ «Стахановський завод феросплавів», м. Стаханов, у 2009 — 2014 Голова Правління АТ “ДНІПРОАЗОТ”, м. Дніпродзержинськ. У 2014 — 2019 рр. — народний депутат України 8 скликання.
Програмні засади Олександра Дубініна:
Створення Digital-платформи “Кам’янське без корупції”, що дозволить містянам чітко визначати проблеми та пріоритети разом з владою на платформі забезпечення активного зв’язку влади з громадою.
Важливий програмний момент роботи міським головою Камянського — відновлення житлового фонду та комунального господарства. Пропозиція — оголосити 2021-2022 рр. роками житлово-комунального господарства і основні кошти спрямовувати на реалізацію цього завдання. Громада має право і повинна приймати участь у процесі освоєння бюджетних ресурсів, орієнтуючись на благо громади та кожного мешканця міста.
Ще одна болюча проблема — стан екології міста, для чого потрібне налагодження державно-приватного партнерства, коли від імені держави виступають органи місцевого самоврядування, а приватний бізнес зобов’язується вирішувати питання екології. Найперше завдання — встановлення ефективних очистних споруд, робота над скорочення викидів в атмосферу та р.Дніпро. сооружений, работа над снижением выбросов в атмосферу и стоков в Днепр.
Ми маємо дослухатись до людей, захищати місто, городян, нашу промисловість і традиції рішуче професійно та відповідально.
Досягнення:
* Як антикризовий менеджер у 2009 році підняв з колін ПАТ “ДНІПРОАЗОТ”
*Відновивши завод з виробництва феросплавів у США, отримав звання Почесного громадянина Західної Вірджинії
*Працюючи народним депутатом України 8 скликання був автором та співавтором 52 законів
*Як народний депутат виборов прийняття закону про децентралізацію, що збільшило обсяг місцевих бюджетів у 2-3 рази
*Засновник низки широких благодійних програм у м.Камянському

Запись опубликована в рубрике Наша газета, Профком с метками . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


× пять = 25