У Кам’янському відбувся автопробіг до Дня захисника України

14 жовтня команда політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» ініціювала автопробіг з нагоди Дня захисника України. Привітати жителів Кам’янського прийшли народний депутат України VIII скликання Валентин Дідич, кандидат у депутати міської ради Сергій Сідоров, кандидат до Дніпропетровської обласної ради Андрій Сербін та кандидат на посаду міського голови Кам’янського Олександр Дубінін.
Святкову атмосферу на заході створювали виступи ансамблю «Славутич” та духового оркестру біля стін Палацу культури «Хімік».
«В цей святковий день хочу нагадати, що розвиток Кам’янського залежить від кожного з нас. Ми ініціювали автопробіг, щоб кожен мешканець зробив правильний вибір. Команда політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» готова взяти відповідальність за майбутнє нашого міста та наших дітей. Основні наші завдання – подолати корупцію на всіх її рівнях, покращити екологічний стан міста і вирішити житлово-комунальні проблеми. Ми зробимо все, щоб наші громадяни відчули себе володарями на українських землях, а не слугами», – наголосив Олександр Дубінін кандидат на посаду міського голови Кам’янського і від партії «ЗА МАЙБУТНЄ».
«Сьогодні велике християнське свято – День Пресвятої Богородиці. Вважається, що цього дня Божа Матір зняла з голови білий покров, розкрила його над людьми, які молилися, і призвала Бога захистити світ. Це дуже важливе свято для українців, адже чи не в кожному домі є ікона Пресвятої Богородиці. Божу Матір козаки вважали своєю берегинею та покровителькою. Саме тому в цей день, починаючи з 1999 року, святкується День українського козацтва.
Козацька слава – наша спільна гордість, бо в кожному з нас майорить вогник предків. Це надихає йти вперед до перемоги. З 2014 року 14 жовтня відзначається День захисника України. Свято засноване з метою вшанування мужності та героїзму українських воїнів.
Ми пишаємося кожним захисником, волонтером, добровольцем та ветераном. В цей священний для українців день важливо об’єднатися навколо вирішення проблем своєї громади, району, області і, зрештою, держави. І разом ми зможемо рухатися до перемоги. У нашої команди достатньо сил і можливостей вирішити нагальні проблеми Кам’янської громади!», – наголосив голова обласного виборчого штабу «ЗА МАЙБУТНЄ» Андрій Сербін.

Запись опубликована в рубрике Наша газета, Профком с метками . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


× шесть = 12