Команда Кам’янського приєдналася до Всеукраїнської акції “Сади майбутнього” партії “За майбутнє”

Добрі справи
22 жовтня команда Кам’янського провела потужний та масовий захід з озеленення міста в рамках Всеукраїнської акції “Сади майбутнього” партії “За майбутнє”. Участь у висадці майже 300 дерев — саджанців беріз та калини взяли майже всі кандидати в депутати місцевих рад від партії “За майбутнє” Кам’янської ОТГ під проводом кандидата на посаду міського голови Кам’янського Олександра Дубініна.
Затишні зелені куточки учасники акції створили у Південному районі міста — на житловому масиві Соцмісто, у центрі Кам’янського — на перехресті проспекту Свободи та вулиці Аношкіна, а також на лівобережжі міста — на пустирі поблизу 4 мікрорайону.
— Акція “Сади майбутнього” — це дуже корисна справа, — сказав Олександр Дубінін. — Такі заходи потрібно проводити щоосені, додаючи промисловому місту здорового повітря та створюючи затишні куточки на пустирях. Не завжди міська влада звертає саме на ці моменти свою увагу: при реконструкції парків, особливо центрального, знищується маса зелених насаджень, хоч я думаю, що грамотний підхід архітекторів і дизайнерів, а не дії заради піару та нашвидкуруч, могли б зарадити створенню таких проблем. Всі такі проєкти мають бути узгоджені з громадою для збереження комфорту заради наступних поколінь. У місті є професійні архітектори, здатні створити гідні проєкти, і наші парки продовжували б яскравіти новими фарбами, не втрачаючи зелених насаджень. Дуже часто проведення реконструкцій та ремонтів міської інфраструктури супроводжується знищенням зелених насаджень. Цього не можна допускати. До акцій озеленення важливо залучати і молодше покоління, у себе вдома ми з маленькою онукою нещодавно висадили її перше деревце. “Сади майбутнього” — це дуже корисна акція, що потребує всебічної підтримки незалежно від того, чи має вона політичне забарвлення, це акція нашого майбутнього. Впродовж свого життя я висадив майже 300 дерев — у шкільні роки висаджували у Дніпродзержинську алеї, згодом у студентському загоні створювали парк міста Гагарін і завжди, де працював, охоче займався озелененням. Сьогодні додам до свого рахунку ще 10 дерев.
Римма Гафарова, кандидат у депутати Дніпропетровської обласної ради, начальник відділу охорони праці АТ “ДНІПРОАЗОТ” зазначила:
— Дніпропетровська міська рада має почути проблеми Кам’янського, щоб не загубились наші питання, особливо такі, що стосуються екології та безпеки праці. Сьогодні ми проводимо корисну екологічну акцію під гаслом партії “За майбутнє”, тож корисними справами для нашого міста має визначитися і майбутній період з новими депутатами. Від обласної влади багато залежить, зараз проблеми міста в області озвучує радник голови ОДА Олександр Дубінін, кандидат на посаду міського голови, він відданий нашому місту, завжди активно відстоював інтереси Кам’янського та представників промисловості. Хотілося б, щоб ми утримали або посилили рівень захисту міста. Дуже гостро у місті та області стоять питання екології, ми готові до їх ефективного вирішення. Не менш гостро у нашому регіоні відчуваються проблеми ринку праці, створення нових робочих місць, розвитку сфери ЖКГ. Інспекції з охорони праці зосереджені саме в області, і хотіла б висловити побажання, щоб перевірки підприємств мали не характер покарання, а самі інспекції були помічниками, порадниками у виборі варіантів розумної та оптимальної організації охорони праці. Значні обласні заходи з безпеки праці, наш досвід мають увійти до державних програм. Знаючи масштаби нашого виробництва та ступінь ризику безпеки праці, я впевнена, що такі програми та проєкти будуть дуже корисними для області та в цілому — для країни.
Чудовою та потужною назвала акцію “Сади майбутнього” кандидат до Кам’янської міської ради, керівник розарію АТ “ДНІПРОАЗОТ” Ніна Дробецька.
— Ми врешті решт перетворимо промислове місто на справжній сад. Це дуже важлива акція, яка залишить слід на майбутнє.

Запись опубликована в рубрике Наша газета, Профком с метками . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


+ 9 = одиннадцать