Голова Правління АТ «ДНІПРОАЗОТ» отримав нагороду «За заслуги перед містом»

Авторитет підприємства у місті
В рамках святкування Дня міста Кам’янське відбулося нагородження кращих городян, представників різних галузей, за досягнення, що становлять значний внесок у формування вагомого іміджу міста. До Дня міста за багаторічну плідну працю, відповідальність, професійні досягнення і вагомий вклад у розвиток підприємства та міста Нагрудним знаком «За заслуги перед містом» ІІ ступеня нагороджений Сідоров Сергій Леонідович — Голови Правління АТ «ДНІПРОАЗОТ». У передмові до почесної та дуже поважної у місті нагороди йдеться про те, що за час роботи на різних посадах, від майстра до Голови Правління підприємства, Сергій Сідоров зарекомендував себе висококваліфікованим фахівцем, талановитим організатором і керівником.
Сідоров С.Л. велику увагу приділяє розвитку виробництва, впровадженню новітніх енергозберігаючих технологій, проводить наполегливу роботу з поліпшення технічного стану підприємства. Незважаючи на складні економічні умови, постійне підвищення цін на енергетичні ресурси та сировину, підприємство на сьогоднішній день є одним із розвинених українських хімічних підприємств – виробників азотних мінеральних добрив. Голова Правління приділяє постійну увагу підтримці духовного розвитку громади міста, наданню благодійної допомоги ветеранам та інвалідам, дитячим будинкам, школам, лікарням, коледжам, вищим навчальним закладам, творчим і спортивним колективам. Постійно підтримує та бере активну участь у програмах розвитку міста і вирішенні проблемних питань. Докладає максимальних зусиль для поліпшення рівня життя мешканців міста.
Сідоров С.Л. неодноразово нагороджувався дипломами Лауреата АТ «ДНІПРОАЗОТ» у галузі промисловості, науки, техніки та економіки. За багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові досягнення, професіоналізм, відповідальність, значний особистий внесок у розвиток підприємств і регіону Сідоров С.Л. У 2009 році нагороджений Почесною грамотою Дніпропетровської обласної державної адміністрації. За активну життєву позицію, вагомий внесок у практичне виконання функцій місцевого самоврядування, вирішення загальних питань територіальної громади м. Кам’янського Сідоров С.Л. у 2016 році нагороджений нагрудним знаком “Відзнака міського голови”. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, управлінську компетентність та вагомий особистий внесок у розвиток промислового потенціалу міста Кам’янське Сідорова С.Л. у 2017 році нагороджено нагрудним знаком “За заслуги перед містом” ІІІ ступеня.

Запись опубликована в рубрике Наша газета, Профком. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


+ 1 = девять