Діамантовим блиском переливається 60-та річниця весілля!

Вітаємо!
14 січня цю чудову дату відмітило подружжя ветеранів АТ «ДНІПРОАЗОТ» Анатолія Карповича та Раїси Миколаївни Загреби.
Цікаво, що їх сімейне життя почалося у день народження Анатолія Карповича, — такий щедрий подарунок приготувала хлопцеві доля. А свою дружину і єдине кохання на все життя він зустрів на нашому підприємстві і «Азот» об’єднав їх один раз і назавжди у довголітній міцний союз.
Ще 17-річним юнаком прийшов на роботу до цеху №5 Анатолій Карпович Загреба. Працював у колективі відділенні конверсії і саме в той час звернув увагу на ніжну, тендітну дівчину, що приводила школярів на екскурсії у цехи «Азоту». Молоді люди познайомилися і почали зустрічатися, але невдовзі Анатолія Карповича призвали на строкову військову службу і вони розлучилися на довгих два роки.
Після демобілізації з лав Збройних Сил СРСР, А.К.Загреба знову повернувся на «Азот», але вирішив вчитися далі, одержувати технічну освіту. На вступних іспитах до технікуму він зустрів ту саму дівчину, з якою розлучився два роки тому: Раїса Миколаївна теж складала іспити до цього навчального закладу і мріяла у подальшому працювати на хімічному виробництві.
Виявилося, що романтичні почуття юнака і дівчини не тільки не згасли, а навіть захопили їх з новою силою. Знову почалися незабутні зустрічі і ніжна дружба, теплі стосунки, бажання бути поруч друг з другом перетворилися на справжнє кохання – вірне, міцне, надихаюче. 14 січня 1962 року Анатолій Карпович і Раїса Миколаївна зареєстрували свій шлюб та відсвяткували весілля, що і стало початком їх, як ми бачимо, довгого спільного життєвого шляху.
До речі, все, про що мріяли молодими, Анатолій Карпович і Раїса Миколаївна втілили у життя – отримали освіту, стали фахівцями в професії, виростили і виховали доньку, а нині радіють онуці та правнукам. Подружжя Загреб багато років разом відпрацювали на виробництві з доочистки газу, а їх спільний трудовий стаж у вітчизняній хімії становить 90 років! Ось таку славетну путь пройшли Анатолій Карпович і Раїса Миколаївна пліч о пліч і сьогодні ми щиро вітаємо їх з видатним ювілеєм.
За традицією свято 60-річчя подружнього життя називають діамантовим весіллям. Діамант – самий дорогоцінний камінь. Так і шлюб через 60 років знаходить схожу цінність і визнання. Але накопичене багатство подружньої пари вимірюється не в грошах і цінностях, набагато важливіше для них тепло близьких: рідних, дітей, внуків і правнуків. До цього можна додати мудрість, що збиралася роками, час, проведений в плідній роботі та вихованні спадкоємців.
Любі ювіляри! Для оточуючих ви двоє асоціюєтесь з гарним ювелірним виробом – прекрасна дружина, яка уособлює діамант чистої води і бездоганна оправа – її надійний чоловік. Саме він не тільки зміг підкорити серце молодої красуні 60 років тому, а й доповнив її красу своєю силою і мужністю. Такий тандем – велика рідкість. І якщо доля подарувала його вам –  ви мудрі і гідні. Тож бажаємо вам ще довгі роки залишатися один для одного найціннішим і найулюбленішим діамантом, а також міцного здоров’я, щастя, удачі, сімейного розуміння, турботи і поваги близьких, достатку і душевної радості!

Запись опубликована в рубрике Наша газета, Профком. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


5 × два =