Благодійні традиції та ініціативи «ДНІПРОАЗОТу»

Творімо добро
Для «ДНІПРОАЗОТу» благодійність, соціальна відповідальність важлива так само, як і стабільність, системність і ефективність. Небайдужість до чужої біди — в нашому корпоративному ДНК, і усі співробітники це повністю поділяють. Підприємство підтримує закупівлю необхідного дороговартісного обладнання для лікарень, допомагає дорослим та дітям, що опинились у важких життєвих обставинах, фінансує проєкти допомоги людям з інвалідністю, освітні та культурні ініціативи, Нас усіх єднає суспільне благо.
14 січня на честь свята Старого Нового року до керівництва підприємства завітали почесні гості – учні та викладачі УВК №37 ім. М.Самойловича та гімназії №17 (колишня СШ №42). Обидва навчальних заклади представили чудові та яскраві міні-вистави за тематикою свята. Зіркою УВК №37 став 3-річний Володечка, який щиросердечно прочитав колядку, де автори заримували у віршику слово «ДНІПРОАЗОТ», а маленький хлопчик ретельно вимовив кожну букву назви підприємства. За це в першу чергу малюк отримав солодкий подарунок, а згодом подарунки від «ДНІПРОАЗОТу» передали усім учасниками вистави, у тому числі і директорці закладу Н.М.Гончар, яка висловила щиру вдячність від освітян за постійну підтримку та велику допомогу азотників школі.
Через півгодини у кабінет Голови Правління АТ «ДНІПРОАЗОТ» С.Л.Сідорова, де знову зібралися усі керівники підприємства, завітали гості з гімназії №17. Вистава гімназії була настільки яскравою, що до участі в ній залучилися й господарі. Після театралізованого дійства всі його учасники отримали солодкі подарунки.
— Я працюю директором гімназії №17 вже 12 років, — сказала керівник навчального закладу І.І.Мартиненко. – Коли я тільки прийшла на цю посаду, було дуже складно і важко в тому плані, що школа потребувала відновлення, досить значних зусиль у налагодженні матеріальної бази. І перший, хто відгукнувся на наші прохання, був «ДНІПРОАЗОТ», на чолі якого стоїть чуйна, талановита людина – Сергій Леонідович Сідоров. Завдяки підтримці вашого підприємства у нас щороку зміцнюється матеріально-технічна база. Керівництво «ДНІПРОАЗОТу» завжди радо приймає наші запрошення на урочисті заходи, приїжджає до школи з подарунками. Дякую долі, що є у нашому місті «ДНІПРОАЗОТ» — соціально-відповідальне підприємство, небайдуже до освітян і учнів. Сподіваюсь на подальшу співпрацю.
Цього ж ранку на підприємство завітали представники 5-го зенітно-ракетного дивізіону ВЧ-4608. Групу військових очолював начальник штабу дивізіону О.В.Філін.
— Наш дивізіон дислокується у селищі Миколаївка Кам’янського району, наше призначення – захищати повітряний простір держави, — сказав О.В.Філін. — Сьогодні ми приїхали на «ДНІПРОАЗОТ» безпосередньо подякувати вашому підприємству за постійну підтримку та допомогу військовим, привітати зі святами, побажати колективу підприємства миру, щастя, здоров’я. Дякуємо за подарунки для наших дітей та плідну співпрацю з промисловцями.
На зустрічі з військовими був присутній учасник АТО, керівник комісії з питань ветеранів АТО/ООС, начальник дільниці енергоуправління А.С.Козачок.
— З ракетно-зенітним дивізіоном ми співпрацюємо давно, постійно надаємо допомогу, і сьогодні командування ВЧ-4608 висловило особливу подяку Голові Правління АТ «ДНІПРОАЗОТ» С.Л.Сідорову. Це дуже приємно.

Благодійність – це найвищий рівень соціальної відповідальності в діяльності підприємств. Допомога в вирішенні соціальних проблем та проактивна позиція – це не спонтанний та разовий прояв співчуття, а можливість позитивно впливати на розвиток громади та суспільства в цілому. Разом ми будуємо світ, де кожен робить добро. розвиває позитивний імідж підприємства. Багато людей хочуть допомагати, але не можуть знайти на це час або просто не знають, як це зробити правильно. Участь в заходах, організованих роботодавцями, дозволяє співробітникам одночасно реалізувати потребу робити добрі справи Не тільки участь в благодійних проектах, а саме організація та довготривала підтримка благодійних програм є показником стабільності діяльності підприємства та сталого розвитку і добробуту громад.

Запись опубликована в рубрике Наша газета, Профком. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


× 6 =