28 травня – День працівника хімічної промисловості

28 травня – професійне свято колективу АТ «ДНІПРОАЗОТ». Через жорстоку війну й непоправні втрати наше підприємство вже другий рік не відзначає Дня хіміка. Все зрозуміло – ми чекаємо перемоги, а з нею – повного відродження потенціалу заводу, пуску виробництва, повернення героїчних бійців додому.
Втім АТ «ДНІПРОАЗОТ» живе, виконує необхідні і можливі під час війни роботи, а напередодні професійного свята навіть відновлює свій естетичний образ – впевнений, красивий, гідний нашого часу. Повним ходом йде ремонт центральної прохідної , яка набуде сучасного зручного та комфортного вигляду) там буде і гарний новий годинник); майже відновлено архітектурну візитівку підприємства – знак «ДНІПРОАЗОТ» на Січеславському шляху. Палац культури «Хімік» відновив не лише роботу усіх гуртків та студій, але й потужну концерну діяльність – травень став для ПК «Хімік» рекордним за кількістю концертів та виступів найбільш іменитих в Україні акторів.
Територія заводу активно прибирається, як і завжди, і для професійного свята, і задля ще одного підтвердження притаманного нашого колективу почуття рідної сім’ї, родинного затишку, єднання й пошани до свого заводу. Це єднання і ця пошана стають ще більш відчутними з огляду на умови сьогодення. І все це свідчить про найважливіше – ми живі.
Ми непереможні!

Запись опубликована в рубрике Без рубрики. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


4 × пять =