Звернення Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області

ДСНС у Дніпропетровській області наголошує, що потрібно дотримуватись основних правил безпеки під час знаходження небезпечних знахідок, а саме:
-повідомити за номером «101» чи «102»,
-припинити всі роботи у місці знахідки,
-відійти у безпечне місце,
-огородити місця знахідки та очікувати у безпечному місці до прибуття фахівців ДСНС чи НП
-недопускати при цьому до небезпечної зони інших людей, все це може зберегти життя вам та оточуючим!!!

Фахівці служби порятунку нагадують, що  не слід забувати про безпеку  дітей та залишати їх без нагляду, а також потрібно розповідати малечі про небезпеку та навчати їх правилам поведінки під час знаходження вибухонебезпечних предметів.

Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області звертається до громадян з проханням бути обережними при виявленні невідомих і підозрілих предметів,  та одразу сповіщати про такі випадки за телефонами «101» або «102». Наближатись, пересувати, або самостійно знищувати вибухові предмети небезпечно для життя.

Так,2 липня  о 08:45  до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що під час пошуку металобрухту в лісосмузі на східі від смт. Чкалове Нікопольського району виявлено невідомий  металевий предмет. На місце події було направлено фахівців групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, які ідентифікували знахідку як застарілу фугасну авіаційну бомбу ФАБ-100, вагою 100 кг, у кількості 1 одиниця. Боєприпас було знищено на спеціальному полігоні, місце події обстежено, додаткових вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Інспектор 15 ДПРЧ К.А. Похил

Запись опубликована в рубрике Без рубрики с метками . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


+ четыре = 7