ЗВІТ депутата Кам’янської міської ради VII скликання ПУСТОВОЙТА АНДРІЯ МИХАЙЛОВИЧА перед виборцями за перше півріччя 2020 року.

Як депутат Кам’янської міської ради у своїй депутатській діяльності керуюся Конституцією України, Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», регламентом Кам’янської міської ради та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів місцевої ради.
Пріоритетними напрямками роботи вбачаю захист інтересів громади та виконання доручень виборців. Відтак беру активну участь у роботі сесійних засідань Кам’янської міської ради та у засіданнях постійної комісії з питань екології, промислової політики, економіки, праці, енергозбереження та впровадження аутсорсингу, адже більшість питань, що ухвалюються депутатами, мають безпосередній вплив на соціально-економічний, культурний розвиток та соціальний захист мешканців Кам’янського.
Як депутат міської ради постійно інформую раду та її виконавчі органи про результати обговорення звітів, зауважень і пропозицій, висловлених виборцями на адресу ради та її органів, а також про доручення, дані депутатові у зв’язку з його діяльністю.
Однією з найважливіших ділянок роботи депутатів на виборчому окрузі є особистий прийом громадян, який я постійно здійснюю з мешканцями округу, розглядаю їх пропозиції, звернення, заяви і скарги.
Прийом виборців проводжу кожної останньої середи місяця з 17.00 до 18.30 за адресою: 51909, м. Кам’янське, вул. В. Чорновола, 67, Палац культури «Хімік».
До мене зверталися по допомогу з питань, які пов’язані головним чином: з житлово-комунальним господарством: потребами ремонту дахів будинків, роботи з обрізки багатолітніх дерев, відновлення освітлення прибудинкових територій, благоустрою території району. Я працював на благо громади й спрямовував діяльність в основному на розв’язання соціально-економічних та побутових питань мешканців міста. На особистих прийомах були розглянуті індивідуальні звернення, що стосувалися матеріальної допомоги, покращення житлових умов, соціального захисту. На жаль не все залежить від депутата місцевої ради. Одне коло питань вдається вирішувати відразу, інші потребують вивчення і залучення до їх виконання інших посадових осіб.
Продовжуються заходи, щодо благоустрою території району. За рахунок депутатських коштів:
— департаменту житлово-комунального господарства та будівництва міської ради виділені кошти для поточного ремонту зовнішнього освітлення на ділянці : 6-й провулок Богуна , вул. Переяслівська;
— проведені роботи по виготовленню та встановлення металевих дверей у будинку за адресою: вул.Ухтомського, 15;
— Територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Південного району м. Кам’янського – придбанні меблі для відділення;
— КЗ «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №28 «Малятко» Кам’янської міської ради — придбання мотокоси;
— КЗ Кам’янської міської ради «Міська лікарня швидкої медичної допомоги» — придбання та встановлення металопластикових вікон;
— КНП КМР «Міська лікарня №1» — придбання металопластикових вікон ;
— КЗ Кам’янської міської ради «Міська лікарня№7»- придбання кисневого концентратору;
— виділені кошти для поточного ремонту водостоку за адресою: вул. Подільська, 4;
— на лікування хворих мешканців міста надано матеріальну фінансову
допомогу.
Хочу зазначити, що мені небайдужі проблеми жителів міста та мого виборчого округу, зокрема, я і надалі намагатимусь докладати максимум зусиль для їх подальшого вирішення, продовжувати відстоювати активну позицію своїх виборців. Впевнений, що всі питання можна вирішити, якщо працювати злагоджено та конструктивно на благо громади. Головними принципами, яких я завжди дотримуюсь у житті та в депутатській діяльності, є — здоровий глузд та людяність.
Я завжди відкритий до діалогу і готовий допомагати всім, хто цього потребує, бо головна моя мета, як депутата — змінити майбутнє наших громадян на краще.

Депутат Кам’янської міської ради VII скликання
А.М. Пустовойт

Запись опубликована в рубрике Наша газета, Профком. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


− пять = 1