Відповідальність та совість професіоналів – за майбутнє

Марина Онищенко, кандидат в депутати Кам’янської міської ради від партії “За майбутнє”, інспектор автотранспортного цеху “ДНІПРОАЗОТ”:
Я йду на вибори до міської ради разом з партією «За майбутнє», керуючись базовими принципами цього руху: соціальним та економічним патріотизмом, повагою до людини праці та підтримкою потужної команди “ДНІПРОАЗОТу”. В органах влади на усіх рівнях мають бути професіонали, адже саме виробничники формують бюджети і мають брати участь у визначенні пріоритетних напрямків розподілу коштів платників податків. Якщо нашу силу “ДНІПРОАЗОТа”, об’єднану з ресурсами партії «За майбутнє», підтримають на виборах городяни, ми зможемо реально — професійно і на совість працювати у міській раді з ефективними результатами, які побачить кожний.
Основними напрямками своєї роботи у міській раді я бачу: соціальну допомогу родинам, людям, які опинилися у складних життєвих умовах, та ветеранам. Вважаю, що Кам’янському потрібен повноцінний геріатричний центр — у місті мешкають тисячі людей поважного віку, а реальної допомоги та уваги вони не отримують!
Необхідно налагодити для людей поважного віку, для матусь у декретних відпустках, для маломобільних верств населення — мобільні діагностичні пункти: флюорографія, діагностика зору та слуху, гіпертензії.
Важливим напрямком моєї роботи буде і створення у Кам’янському соціальної карти кам’янчанина. Наше місто — не хутір, а потужний індустріальний центр, і люди в ньому заслуговують кращого життя. Ми виробничники звикли відповідати за справи і слова, наша основа — професіоналізм, совість та відповідальність.

Запись опубликована в рубрике Наша газета, Профком с метками . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


4 + = девяносто