“За реальну відповідальність обранців громади!”

Ганна Пугачова, референт Голови Правління АТ “ДНІПРОАЗОТ”, кандидат у депутати Кам’янської міської ради від партії “За майбутнє”:
Я виступаю разом з представниками “ДНІПРОАЗОТу” на місцевих виборах разом з політичною партією “За майбутнє”. ДНІПРОАЗОТ” — це єдина команда, — професійна, ефективна, відповідальна. Всі ми єдині в бажанні зробити місто більш комфортним, красивим і благополучним. Важливо, щоб при цьому враховувалися інтереси громади та підприємства, працівників «ДНІПРОАЗОТУ» як одного з містоутворюючих підприємств. Ми йдемо на вибори від політичної сили «За Майбутнє» командою, налаштованою на єдину програмну мету — захищати у місцевих радах інтереси жителів міста і підприємства, вирішувати актуальні для Кам’янського питання та проблеми.
Я народилася в місті Кам’янське і живу в районі “Горплощадка” з 1981 року, і добре пам’ятаю ті часи, коли це місце було безпечним, красивим і доглянутим. З того часу багато що змінилось, але, на жаль не в кращій бік. Я люблю наше місто і хочу, щоб мій район, місто — стало місцем можливостей для кожного — з комфортним транспортом, дорогами, освітленням, чистою екологією. Місто, в якому буде комфортно молоді і старшому поколінню. Хочу, щоб наші мешканці не лише озиралися назад, а й дивилися в майбутнє!
Головними напрямками діяльності вважаю налагодження активного діалогу з городянами, реальну та щиру увагу до проблем кожного, для чого у першу чергу потрібно: налагодити жорсткий контроль за дотриманням екологічних норм природокористування; розробити генеральний план з капітального ремонту житлового фонду і забудови міста, та розпочати його здійснення; контроль витрачання бюджетних коштів.
З 2015 року виконую обов’язки помічника депутата Кам’янської міської ради VII скликання, тому добре знаю проблеми мешканців і готова працювати для кожного із них, щоб змінити наше майбутнє на краще.
Депутат – це не просто представник влади, в першу чергу — це обранець громади, який дає людям конкретні обіцянки і зобов’язаний їх виконати!
Ми заслужили іншої долі, а тому діяти буду чемно, порядно, відповідально і результативно. Приєднуйся!

Запись опубликована в рубрике Наша газета, Профком с метками . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


− 4 = четыре