Зміни до колективного договору

Згідно Закону України від 19.05.2009 року № 133-VI «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань соціального захисту багатодітних сімей» внесені зміни до Кзпп України «Про відпустки».
Для приведення Колективного договору ВАТ «ДніпроАЗОТ» у відповідність чинному законодавству Правління та профспілковий комітет підприємства постановили:
Викласти пункт 6.16 Колективного договору ВАТ «ДніпроАЗОТ» на 2007-2011 роки у наступній редакції:
«Жінкам, які працюють і мають двох, або більше дітей віком до 15 років або дитину-інваліда, відпустка за їхнім бажанням надається в зручний для них час.
Жінкам, які працюють і мають двох, або більше дітей віком до 15 років, або дитину-інваліда, або які усиновили дитину, одинокі матері, батьку, який виховує дитину без матері (у тому числі й у разі тривалого перебування матері в лікувальному закладі), а також особі, яка взяла дитину під опіку, чи одному з прийомних батьків щорічно за їх бажанням адміністрацією ВАТ «ДніпроАЗОТ» надається відпустка тривалістю 10 календарних днів без урахування святкових і неробочих днів. За наявністю декількох підстав для надавання цієї відпустки її загальна тривалість не може перевищувати 17 календарних днів».
Запись опубликована в рубрике Профком. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


1 + = три