Українські вечорниці на Дніпрі

14 серпня, в день Першого Спасу, або як ще називають це православне свято – Маковія, творчий колектив ПК «Хімік» запросив на театралізоване дійство під назвою «Українські вечорниці на Дніпрі» азотників, відпочиваючих у профілакторії.
Як відомо, вечорниці – це вечірні розваги, на яких у давнину збиралася молодь, хлопці та дівчата. Співали пісні, танцювали, смакували українські страви та відпочивали від буденного клопоту. Подібну атмосферу намагалася створити в профілакторії творча група Палацу культури нашого підприємства. Прикрасивши елементами українського декору зал ЛОК «Хімік», артисти розпочали концертну програму. Серед розмаїття українських пісень у виконанні солістів вокальної студії «Соло» та голосистих працівників підприємства, а саме К.Зубенко (управління), Л.Неділько (цех рідкого хлору та соляної кислоти) та ветерана ПАТ «ДНІПРОАЗОТ» Г.Сурмач знайшли своє місце і дотепні та веселі конкурси. Тут були і перегони на конях, і поїдання вареників на швидкість, і змагання справжніх козаків, і, звичайно ж, цікаві вікторини на українську тематику. Усіх переможців конкурсів було нагороджено пам’ятними медалями та смачними подарунками у вигляді випічки з маком.

Родзинкою концерту став виступ переможців родинного свята ПАТ «ДНІПРОАЗОТ» «Зоряна година нашої родини» Н.Саможонової та Р.Саможонова, а також переможця конкурсу талантів «Зажги свою звезду-2010» А.Плиски (всі з ремонтного управління), які виступили в ролі акторів і запропонували глядачам гумористичну сценку «Сватання на новий лад». Звичайно ж, свято не обійшлося без українських танців у виконанні хореографічного колективу «Легранд», а на останку й глядачі отримали можливість потанцювати під запальні українські мелодії, що особливо прийшлося до вподоби малечі.
Можна сміливо сказати, що «Вечорниці» пройшли цікаво й на дуже приємній, позитивній ноті. Підтвердженням цьому стали гучні оплески, усмішки глядачів, слова вдячності та їх добрі коментарі.
В.Лісіцина, режисер ПК «Хімік».

Запись опубликована в рубрике Дворец культуры, Профком. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


4 + = шесть