Щасливі миті дитинства

Опіка та турбота
27 вересня, в рамках організації змістовного дозвілля вихованців дитячого закладу, на запрошення Голови Правління публічного акціонерного товариства «ДНІПРОАЗОТ», депутата Дніпропетровської обласної ради О.І.Дубініна та адміністрації палацу культури «Хімік» 30 вихованців навчально-виховного комплексу «Гармонія», дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, переглянули театр ростових ляльок «Золоте руно баранчика Шона».
Це нова інтерпретація всесвітньо відомого мультфільму «Shaun the Sheep», за його мотивами і була створена театралізована програма з різноманітними інтерактивними конкурсами для маленьких глядачів. «Золоте руно баранчика Шона» – повчальна казка, в якій Баранчик Шон, мама Тіммі, пес Битцер, Тіммі і два невгамовних Порося намагались розгадати таємницю «Золотого Руна».
Наприкінці казки діти мали змогу поспілкуватись з головними героями – ляльками, потанцювати з ними на сцені ПК «Хімік» та зробити фотосесію на згадку. Незабутнє враження залишилось у дітей від перегляду цієї комічної казки-пародіі!
Перегляд різноманітних театральних вистав дуже корисний для дітей, які не отримують вдосталь батьківської ласки та уваги, це допомагає їм збагатитися духовно, розширити свій кругозір, сприяє естетичному та моральному вихованню, допомагає соціальній адаптації в майбутньому.
Педагогічний та учнівський колективи комунального закладу «Навчально-виховний комплекс «Гармонія» м.Дніпродзержинська» висловлюють Олександру Івановичу Дубініну та адміністрації ПК «Хімік» найщиріші слова вдячності за батьківську турботу, постійну підтримку, за надану дітям можливість креативно відпочити, з насолодою провести вільний час.

Запись опубликована в рубрике Дворец культуры, Наша газета, Профком. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


восемь × = 56