Бібліотечні цікавини

Бібліотека – один з культурних осередків Соцміста
Нещодавно в бібліотеці-філіалі №2 відбулося щорічне свято – День відкритх дверей, який пройшой під девізом «Завітай в бібліотеку, що від тебе недалеко!». В цей день бібліотечні працівники гостинно приймали людей різного віку. Свято розпочалося з вітання учнями СЗШ №20 колектива бібліотеки зі святом – Всеукраїнським днем бібліотек. Цікаво було всім. Учні 4 і 5 класів 20-ї школи вперше знайомились з бібліотекою, тому для них була організована екскурсія-огляд «Бібліотека запрошує».
Ні одне свято в нашій бібліотеці не проходить без чудових музичних виступів дітей – учнів ДМШ№3. От і цього дня всім присутнім подарували насолоду виступи бандуристів В.Крят, Н.та Г.Ципченко (під керівництвом викладача Л.М.Пламадія); акордеонистів А.Снітько та К.Загрібаєва (викладач Т.В.Чабан); чудового дуету вокалістів у складі В.Журавльової та І.Чорноус з піснею «Україна – це я», що навчаються вокальному мистецтву під керівництвом директора ДМШ№3 К.Л.Безцінної.
Програма свята включала в себе й постійно діючі, добре всім знайомі виставки-аукціони творчих робіт відділення змішаного типу территоріального центру по роботі з пенсіонерами та дітьми-інвалідами Південного району під девізом «Коли творчість лікує». Тішила око й виставка робіт петриківських майстрів «Петриківка – диво калинове».
Не могли не схвилювати оглядачів роботи юних митців художнього відділення ДМШ№3 М.Пахомової, Є.Овсянко, К.Китаєнко, В.Шурпіки, О.Бур’яненко, О.Ткаченко, А.Хітрова, А.Угрінчук, В.Гіршман, Р.неділько, Г.Зубарєвої, виконані під керівництвом керівника художнього відділення І.В.Шашлової.
Також до уваги всіх присутніх фахівцями бібліотеки був представлений огляд новинок літератури «Книжкове асорті».
Приємно відмітити, що останнім часом зростає інтерес молоді до історії нашої країни, до відомих особистостей нашого минулого. Цього разу для учнів 9 класу СЗШ №19 бібліотечними робітниками була проведена бесіда-знайомство «Великий українець Михайло Грушевський» та був продемонстрований фільм про його життя, діяльність, політичний та творчий шлях. А кульмінацією свята стало нагородження кращого читача бібліотеки. Цю приємну церемонію працівники бібліотеки провели щиро, з надією на майбутні нові зустрічі та душевне і корисне спілкування в стінах бібліотеки.
Н.Стовба, завідуюча бібліотекою-філіалом №2.

Запись опубликована в рубрике Новые поступления, Профком. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


девять + = 13