Прийміть щирі і сердечні вітання з Новим 2019 роком та Різдвом Христовим!

Дорогі азотники і ветерани підприємства!
Кожен рік у нашому житті є по-своєму неповторним, а для вас минулий рік був по-особливому складним і вимогливим. Це був не тільки рік ювілею, а й рік набуття нового досвіду, який вимагав від вас високої дисципліни, напруженої роботи і відповідальності за прийняті рішення. Але, попри всі тривалі економічні та ринкові негаразди, попри значні складнощі і, на жаль, недалекоглядні політичні рішення і технічні збої, ви не тільки вистояли, але й зберегли колектив, взяли високий старт на виробництво і виконали всі соціальні зобов’язання перед містом. Погодьтеся, це значний привід для гордості.
У Новому році на вас чекають нові виклики, але впевнений, що будуть і нові звершення! Напередодні чудових новорічних свят мрію про те, щоб у наступному 2019 році ви змогли повноцінно реалізувати свій інтелектуальний, виробничий, фаховий потенціал і гідно відповісти своїми справами на неминучі труднощі сьогодення.
Бажаю, щоб на нашій рідній землі нарешті запанував мир, якого ми всі так жадаємо, щоб ваші домівки обходила біда, і ви були небайдужими один до одного. Міцного вам здоров’я, вражаючих успіхів та невичерпного бажання втілювати задумане в життя! Нехай усіх вас постійно зігріває Віра, підтримує Надія, надихає Любов!
Завжди з вами.
О.Дубінін, народний депутат України.

Запись опубликована в рубрике Профком. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


− 5 = два