Літературні новинки

Бібліотека пропонує
В природі все — гармонія, краса;
Для того варто жить і мріяти й сміятись,
Красі отій служить і нею упиватись
І знову оживать.
Природа вся — в прообразах життя
Таємна й гордая, прекрасна чарівниця;
То ясна й ніжная, то твердая, як криця,
То бистра і палка, мов літняя зірниця,
Мов дівчина струнка.
Х. Алчевська.
Для продовження романтичних почуттів після такого чарівного віршу запрошую всіх любителів книг до літературних новинок, які наразі пропонує наша профспілкова бібліотека. І почну з романів для жінок.
Г.Бойд. Лавандовий дім. Роман. Харків, видавництво Фабула, 2019 р. Ця книга порадує читача психологічною глибиною, особливим шармом письменницької майстерності. Гіларі Бойд зачаровує м’яким гумором і вірою в те, що в житті не буває безвихідних ситуацій. Цю книжку критики назвали “П’ятдесят відтінків для тих, кому за шістдесят”. Гіларі Бойд надала слово почуттям літніх людей, чиї бажання залишаються свіжими, як в юності.
В його житті все дуже заплутане, за словами батька, він кручений-верчений. У нього великий талант, але гординя заважає всьому. Та є на світі дівчина Аглая. Про все це ви прочитаєте в новому романі Катерини Вільмонд “Птахи його життя”.
Марія Воронова — практикуючий хірург, тому про крихкість людського життя, силу духу та відданість вона знає більше, ніж інші люди. Її романи про те, що головне зцілення несе тільки кохання — велике та справжнє, сподобаються нашому читачеві. М.Воронова. Занурення в відображення. Роман, 2020 р.
О.Рой. З любов’ю: тільки для тебе, 2019 р.
“Ця книга — для тебе. В ній я відкрию велику чоловічу таємницю — таємницю кохання, віри, відношення до жінки. Я розповім про наші комплекси та можливості, здам з потрохами наше єство справжнього чоловіка. Я розповім про найголовніше у жінці — красу її внутрішнього світу, кохання, ревнощів та велику жертовність. Сподіваюсь, наша розмова принесе тобі задоволення, викличе посмішку, примусить замислитись, подарує приємні хвилини. З любов’ю О.Рой”.
Для тих, хто захоплюється творчістю Д.Донцової, є три нових іронічних детективи: Д.Донцова. Великий куш бідної герцогині. ЕКСМО, 2020 р.
Д.Донцова. Корида на роздягання. ЕКСМО, 2019 р.
Д.Донцова. Особа королівських ролей. ЕКСМО, 2019 р.
Для чоловіків рекомендуємо серію “Зірки світового детективу”.
М.Коннелі. Чорне ехо. Азбука, 2020 р. Автор книги — американський письменник, у минулому — кримінальний репортер. За роман “Чорне ехо” був нагороджений премією Едгара По. Він написав більше тридцяти книг, багато з них визнані бестселерами, а сам автор удостоєний премії “Діамантовий кинджал”.
Наші читачі вже знайомі з лауреатом премії Агати Крісті канадською письменницею Луїзою Пенні. У нашій бібліотеці є вже десять її книжок, які дуже подобаються всім: “Жорстокі слова”, “Кам’яний убивця”, “Різні відтінки смерті” та інші. Аж ось нові дві книги.
Луїза Пенні. Природа звіра. Азбука, 2019 р. Це неперевершена детективна історія у класичному стилі Агати Крісті.
Луїза Пенні. Довга дорога додому. Азбука, 2019 р. Романи продовжують серію про розслідування старшого інспектора Армана Гамаша.
Найближчим часом ми порадуємо вас такими новинками: П.Дашкова “Горлов тупик”, М.Воронова “Сама виновата”, Т.Алешина “Созданы друг для друга”, Д.Стил «Чарльз-стрит, 44», «Быстрые воды», А.Гавальда «Я признаю», Т.Степанова «Умру вместе с тобой», Н.Робертс «Циклоп и нимфа», «Большие тайны маленького отеля», «Мой герой», «Время не властно», Литвиновы «Грехи отцов отпускают дети».
Чекаємо на вас у бібліотеці і нагадуємо, що ми працюємо з дотриманням карантинних вимог.
О.Зарицька, завідуюча профспілкової бібліотеки.

Запись опубликована в рубрике Новые поступления, Профком. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


× 9 = три