У Кам’янському презентували команду політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ»

Кандидат на посаду міського голови від політичної сили «ЗА МАЙБУТНЄ», радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Дубінін розповів присутнім про перші кроки на посаді очільника Кам’янського:
«Екологія, платформа «Без корупції» і житлово-комунальне господарство – три основні кити, на яких буде зосереджена моя майбутня діяльність на перші 3 роки, – зазначив Дубінін. – Вважаю, що житлово-комунальне господарство міста сьогодні в занепаді. Тож, 70-80% фінансових ресурсів планую спрямувати на підтримку нашого житлово-комунального господарства: це ремонт підвалів та під’їздів, ремонти даху і фасадів будинків, міських майданчиків. Коли я порахував, скільки це коштує, то зрозумів, що десь у 100-200 будинках на рік ми можемо легко робити капітальний ремонт дахів. Для більшості жителів Соцміста так і не вирішилося питання опалення. Ми будемо виходити з пропозиціями до акціонерів для того, щоб «ДНІПРОАЗОТ» подав опалення.
За його словами, кожен житель міста має право на чисту воду і чисте повітря. Тож варто провести роз’яснювальну розмову із при ставниками великого бізнесу і тих підприємств, які шкодять довкіллю.
«Ми не підемо на жодні компроміси, вимоги будуть суворі», – повідомив Олександр Дубінін.
Він зазначив, що у місті планують створити діджитал платформу «Кам’янське без корупції» – це мобільний додаток, у якому жителі Кам’янського зможуть побачити, які рішення приймаються, які тендери оголошуються і хто в них бере участь та матимуть можливість зворотного зв’язку.
На сцені Палацу культури “Хімік” зібралися кращі представники команди політичної партії “За майбутнє” у Камянському: Олександр Дубінін — кандидат на посаду голови Кам’янської ОТГ, Валентин Дідич — кандидат в депутати районної ради, Ігор Лісничий — кандидат в депутати Кам’янської міської ради, Світлана Власова — кандидат в депутати Кам’янської міської ради, Павло Пучков — кандидат в депутати Кам’янської міської ради, Ольга Валєєва — кандидат в депутати Кам’янської міської ради, Юрій Мірошниченко — кандидат в депутати Кам’янської районної ради, Світлана Волошина-кандидат в депутати Дніпровської обласної ради, Андрій Пустовойт – кандидат в депутати Кам’янської міської ради, Марина Кравченко — кандидат в депутати Кам’янської міської ради, Олександр Мухін — кандидат в депутати Кам’янської міської ради, Світлана Мережко – кандидат в депутати Кам’янської міської ради, Володимир Синиця – кандидат в депутати Кам’янської міської ради, Лариса Орлянська – почесний гість, директорка Музею історії підприємства, Андрій Бобров- кандидат в депутати Кам’янської міської ради, Інна Снігуренко – кандидат в депутати Кам’янської міської ради, Сергій Сідоров — лідер команди Кам’янської ОТГ, кандидат в депутати міської ради. Всі виступи представників команди партії “За майбутнє” були спрямовані на досягнення кращого майбутнього міста, містили конкретні програмні засади, для реалізації яких у Камянської команди є всі можливості.
У залі були присутні понад 350 глядачів, всі активно підтримували виступаючих та загалом позицію представників промисловості на захист підприємства і міста.
Програма партійної презентації включала виступ відомого українського співака Шивана, яскраво провів програму Ніколо ПЕТРАШ — український композитор та співак, автор багатьох відомих пісень.

Запись опубликована в рубрике Наша газета, Профком с метками . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


один + = 7