Політична сила «ЗА МАЙБУТНЄ» об’єднала досвідчених людей

Олександр Дубінін, радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації, народний депутат України VIII скликання, кандидат на посаду міського голови Кам’янського.
«Важливо те, що політична сила «ЗА МАЙБУТНЄ» об’єднала досвідчених людей з політики, бізнесу, соціального сектору. Наша мета – зробити Кам’янське регіоном з європейськими стандартами. Але при цьому я наголошую на головному принципі – бути не слугою, а господарем у нашому краї», – зазначає Олександр Дубінін. Проблеми свого регіону політик добре знає, перш за все планує запровадити програмну платформу “Кам’янське — без корупції!”. Як народний депутат VIII скликання, Дубінін був причетним до ухвалення закону про децентралізацію, що надало можливість збільшити бюджети у кожному регіоні й місті у декілька разів.
Позиція політичної партії “ЗА МАЙБУТНЄ”
Економіка
Ми дотримуємося політики жорсткого протекціонізму захисту наших ринків, галузей, виробників і підприємств, які виробляють продукцію на території України. Розуміємо, що, з огляду на безліч причин, вітчизняний бізнес поки що не може конкурувати зі світовими технологічними гігантами. А тому повинні вжити необхідні заходи для зміцнення економічної самостійності та виробничої незалежності України.
Соціальна політика
Майбутнє України залежить від якості освіти та медичного забезпечення наступних поколінь. Вихователі, викладачі та працівники медичної галузі повинні отримувати достойні доходи та соціальний пакет. Тільки так ми зможемо залучити кращих фахівців до цих галузей. Також прямий обов’язок держави – забезпечення гідного рівня життя пенсіонерів, ветеранів, тимчасово непрацездатних, інвалідів та сиріт.
Екологія
Україна потопає в горах сміття. Колись зелені зони перетворюються в потворні та небезпечні клоаки. Ми маємо намір протягом 5 років закрити всі звалища і побудувати сучасні заводи з перероблення побутових відходів.

Запись опубликована в рубрике Наша газета, Профком с метками . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


3 × два =