День здоров’я: спортивні змагання, творчі конкурси і весели розваги на дніпровському березі

Якщо запитати людину чи любить вона літо, мабуть, жодного «ні» у відповідь ви не почуєте. Особливо цю чарівну пору року люблять наші дітлахи. Бо літо – це довгоочікувані канікули для школярів, а для дошкільнят – час відпусток у мами з татом і сімейні поїздки на відпочинок.
Багато родин працівників «ДНІПРОАЗОТу» планують провести свій літній відпочинок в мальовничому куточку природи – санаторії-профілакторії «Хімік». Протягом декількох десятиліть три літніх місяці в ЛОК «Хімік» присвячені саме сімейному відпочинку.
Водночас, в нашім профілакторії є всі умови для того щоб підлікуватися і поправити здоров’я дорослих і дітей. До послуг відпочиваючих досвідчені лікарі і медичний персонал, всі процедурні кабінети, необхідні обстежувальні та медикаментозні заходи. А щоб відпочиваючі в ЛОК «Хімік» не нудьгували до спортивних змагань і розваг їх запрошують працівники СК «Промінь».
П’ятого липня на базі профілакторію в черговий раз відбулося сімейне спортивне свято – «День здоров’я». Працівники азотівського спортклубу провели змагання з пляжного волейболу в яких взяли участь 5 команд. Ось підсумки змагань: 1 місце – команда цехів карбаміду-2 та УПВТНВ; 2 місце – команда ПКВ; 3 – жіноча команда управління; 4 – чоловіча команда управління; 5 місце – чоловіча команда ЦПА.
Для малечі було проведено цікавий конкурс фігур на піску і навіть найменші учасники конкурсу ліпили свої фігури з великим задоволенням. Тож, у конкурсі взяло участь 23 дитячі команди! Уявіть, як складно було суддям визначити в цім конкурсі переможця. Адже кожна дитина втілювала в своєму витворі власну думку. За фантазію та наснагу кожен з маленьких митців в фіналі конкурсу був нагороджений вимпелом або подарунком. Завершився ж конкурс з такими підсумками: 1 місце – композиція «Русалка» Юлії Андрійчук; 2 – композиція «Хлопчик на пляжі» Богдана Непоради; 3 місце – композиція «Я й моя киця на відпочинку» команди «Зумба».
В заключній частині свята відбулися «Веселі старти» в яких виступили дві команди по 16 чоловік в кожній. Змагання закінчилися з рахунком 5:5 і перемогла дружба. Відбулися також і змагання по шашкам, в яких взяли участь 14 бажаючих.
Протягом всього свята на дніпровськім березі лунала музика. Змагання проходили організовано, злагоджено, без затримок: кожен старт був старанно відпрацьований, фініш – веселий і швидкий, нагородження переможців – урочисте, з приємними подарунками. А все спортивне дійство для азотників та членів їх сімей підготували й провели невтомні працівники СК «Промінь» – інструктори клуба Т.Мішина і Р.Рижих, а також суддя змагань – викладач ДТК В.Вербецький.
Л.Євдокимова, ветеран СК «Промінь».

Запись опубликована в рубрике Наша газета, Профком, Спорткомплекс. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


два + = 4