«Подякою міського голови» відзначена наша талановита Катерина Зубенко

Приємна подія
7 листопада 2014 року у примiщеннi мiського музично-драматичного театру iм. Лесi Украïнки вiдбулися урочистостi з нагоди всеукраïнського Дня працiвникiв культури.
На цей святковий захiд були запрошенi найкращi, найталановитiшi дiячi мистецтв, художньоï самодiяльноï творчостi, професiонали.
Пiд час виступу мiський голова Станiслав Сафронов вiдзначив кращих з найкращих «Подякою мiського голови». Приємно, що серед найталановитiших дiячiв культури нашого мiста була вiдзначена «Подякою» i спiвробiтниця нашого пiдприємства Єкатерина Зубенко за багаторiчний i сумлiнний розвиток самодiяльної творчостi ПАТ «ДНIПРОАЗОТ» та мiста Днiпродзержинськ, високопрофесiйне виконання пiсень та створення яскравих сценiчних образiв у масових заходах, а також за активну життєву позицiю.
Вже бiльше як 10 рокiв Єкатерина спiває на сценi ПК «Хiмiк» й дарує свою творчiсть азотчикам та мешканцям мiста. Вперше прийшовши сором’язливою десятикласницею у вокальну студiю «Соло», Катюша залишилась тут й стала впевненою, цiкавою виконавицею пiсень та шоу-ледi. Вона – учасниця, майже, всiх програм ПАТ «ДНIПРОАЗОТ», лауреат мiжнародного конкурсу вокалiстiв у м.Севастополь, неодноразова учасниця мiських та обласних концертних програм, присвячених Дню Незалежностi Украïни, Дню мiста та iн.
Щиро вiтаємо Єкатерину з нагородою й бажаємо подальшого плiдного, яскравого, насиченого творчого життя.

Запись опубликована в рубрике Дворец культуры, Наша газета, Профком. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


девять − = 8