Допомога армії

Депутатьскі справи
Днями до 93-ї стрілкової дивізії, що базується у смт.Черкаське Новомосковського району Дніпропетровської області, надійшли танкові двигуни, що їх придбав за власний кошт депутат Верховної Ради Олександр Дубінін.
Як розповіла помічник депутата Оксана Попельнюк, до Олександра Івановича звернулося командування дивізії з проханням надати допомогу необхідним обладнанням. Депутат підключив усі свої зв’язки, знайшов потрібні для танків двигуни у Дніпродзержинську и придбав їх, аби допомогти нашій армії. Тож наприкінці грудня відбулося вручення обладнання та супроводжуючих документів заміснику командира частини по забезпеченню Ю.М.Мельнику та волонтерам міста. Керівництвом ПАТ «ДНІПРОАЗОТ» був наданий транспорт для перевезення двигунів до міста призначення.
Треба зазначити, що зв’язок народного депутата з підприємством, де ще донедавна він був Головою Правління ПАТ «ДНІПРОАЗОТ», зостається дуже тісним, і дніпродзержинські хіміки також переймаються потребами армії, здійснюючи ремонт військової техніки. Відтак на підприємстві впродовж останніх місяців було відремонтовано декілька БТРів та КАМАЗів, адміністрація, профспілковий комітет та трудовий колектив «ДНІПРОАЗОТу» ведуть постійну волонтерську діяльність по забезпеченню бійців необхідними речами та продуктами.

Запись опубликована в рубрике Наша газета, Профком с метками , . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


9 × = пять