Міні-футбол як частик життя ПАТ «ДНІПРОАЗОТ»

На вулицях мороз, а в затишному спортивному комплексі «Промінь» проходить першість по міні-футболу серед цехових команд ПАО «ДНІПРОАЗОТ». У цьому чемпіонаті приймали участь десять команд. Обслуговував турнір рекомендований Федерацією футболу м. Камянське арбітр Василь Вербецький.
Цьогорічні змагання проводились в один круг де кожна команда мала змогу показати свою вправність та майстерність змагаючись в очному поєдинку з суперником. Д визнаних грандів, команд ЦПА, ЄУ та РУ, підтягнулися такі команди, як невгамовна команда УСМіРР та команда цеху К-1, добряче ж вони попсували нерви лідерам. Будівельники навіть змогли перемогти команду енергетиків, чим полишили їх надії на боротьбу за чемпіонство. Непогано показали свою майстерність гравці інших команд, приємно було спостерігати за грою команди заводоуправління, яка покращили свій рейтинг. Як завжди непоступливі команди водіїв та залізничників. Так не все у них виходило, але і «хлопчиками для биття» їх не назвати. Їхня воля до перемоги визиває повагу.
Що таке справжній рівень та досвід виступів в різних турнірах показала своєю грою команда ЦПА, вкотре підряд виборовши чемпіонство рідного підприємства. Такі гравці, як Бабець Руслан, Демченко Віталій, Соломка Руслан, Дорожинський Андрій, Збаранській Євген просто не мали права підвести своїх уболівальників, які підтримували їхню гру протягом турніру на кожному матчі. І вони, як на одному диханні, пройшли весь турнір, радуючи їх своєю грою. В матчі з одним із основних суперників, командою енергоуправління, Віталій Демченко обіграв їх «однією лівою» забивши три м’ячі. Звичайно ж за підтримки своєї команди.
Так склались обставини, що доля другого та третього місця вирішувалася в останній грі турніру між командами цехів РУ та ЕУ. Навіть перемога не гарантувала енергетикам срібло. Величезна рідкість, але тим і цікавій спорт, обидві команди набрали в підсумку однакову кількість очок, забили та пропустили однакову кількість м’ячів за турнір. Тому долю другого місця вирішив результат очної зустрічі.
А тепер хотілось би перейти до персональних досягнень. Кращим гравцем турніру було визнано Руслана Бабця, кращим воротарем представника команди РУ Антощака Романа. А ось приз за найменшу кількість пропущених голів, та за «сухі ворота», отримав голкіпер переможців Андрій Дорожинський.
Всім командам бажаю успіхів у наступних змаганнях. Перемоги ще прийдуть. Але навіть те, що працівники ПАО «ДНІПРОАЗОТ» приймають у них активну участь тішить, адже спорт дає і здоров’я, і хороший настрій, і позитивні емоції.
Як завжди було приємно співпрацювати з працівниками СК «Промінь» Саламатіною Оленою Григорівною, Тетяною Іванівною та Рижих Раїсою Василівною. Змагання були організовані на високому рівні.
Зі щирою повагою Василь Вербецький.

Запись опубликована в рубрике Профком, Спорткомплекс. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


семь − = 2