Задоволені компетентним персоналом вашого підприємства

Подяка
АТ “Нікопольський завод феросплавів”
Голові Правління АТ “ДНІПРОАЗОТ” Сідорову С.Л.
Шановний Сергію Леонідовичу!
Висловлюємо Вам щиру вдячність за взаєморозуміння, взаємовигідне співробітництво та добропорядні партнерські відносини між нашими підприємствами. Дуже задоволені компетентним і професійним персоналом Вашого підприємства, які працювали в АТ “Нікопольський завод феросплавів” у період з серпня по листопад 2018 року. Зокрема:
Абрамов Олександр Володимирович, Антонов Євген Миколайович, Байдак Олександр Олександрович, Бойко Юрій Васильович, Бублейник Олексій Анатолійович, Гурєєв Олександр Олександрович, Дем’янів Василь Дмитрович, Дуплик Олександр Владиславович, Камінський Дмитро Борисович, Лєтов Петро Олександрович, Лимар Валерій Валерійович, Мальцев Петро Сергійович, Міненко Сергій Миколайович, Михайлов Сергій Станіславович, Невежин Юлій Анатолійович, Овечко Едуард Юрійович, Олійник Володимир Іванович, Півень Віктор Панасович, Рєзнік Микола Васильович, Россомаха Дмитро Миколайович, Рябчук олег Миколайович, Сімаков Геннадій Миколайович, Стратонов Віктор Миколайович, Толмачов Олександр Володимирович, Черненко Сергій Борисович, Чимбарь Володимир Олександрович, Щербаков Олег Віталійович.
Бажаємо виробничих успіхів, економічного і фінансового благополуччя, зміцнення взаємозв’язків на благо наших підприємств.
З повагою –
Генеральний директор АТ “Нікопольський завод феросплавів” В.С.Куцін.

Цей подячний лист днями надійшов на адресу нашого підприємства. До слів вдячності керівництва Нікопольского заводу феросплавів референт Генерального директора НЗФ Оксана Гончарук додала у телефонній розмові з редакцією “Панорами “Азоту” ще декілька щирих та прекрасних характеристик наших спеціалістів – працівників ремонтного та енергетичного управлінь “ДНІПРОАЗОТу”.
– Співробітники АТ “ДНІПРОАЗОТ”, які працювали у нас на підприємстві, окрім високого професіоналізму, відрізняються ще й почуттям патріотизму, насамперед. У них, на час простою рідного заводу, безумовно, був вибір – залишитися в Україні і тут працювати, чи поїхати за кордон. Ці гарні трударі обрали в непростий час все ж таки роботу в Україні та можливість повернутися на рідне підприємство. За це вони заслуговують найщирішої поваги. Працівники “ДНІПРОАЗОТу” мають і такі важливі риси, як цілеспрямованість, мотивація на активну працю, зацікавленість у роботі та пізнанні нових технологій. Всі ми вдячні їм за співробітництво, бажаємо успіхів на рідному підприємстві і благополуччя. Сподіваємося на е, що ви швидко подолаєте всі негаразди. А важкі часи показали, що ми добре розуміємо одне одного, здатні завжди надати допомогу, готові до дружніх та плідних співвідносин. Дякуємо, “ДНІПРОАЗОТ”!

Запись опубликована в рубрике Наша газета, Профком. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


+ восемь = 17