ЗВІТ депутата міської ради Левченка Тимура Владиславовича по багатомандатному виборчому округу №14 Кам’янської міської ради за 2018 рік

Згідно із Законами України «Про статус депутатів місцевих рад» та «Про місцеве самоврядування в Україні», в жовтні 2015 року мене було обрано депутатом Кам’янської міської ради у виборчому окрузі №14. Протягом трьох років я сумлінно виконую обов’язки, покладені на мене громадою.
Депутат міської ради є перш за все представником територіальної громади, який повинен брати активну участь у здійснені місцевого самоврядування, робити все можливе задля покращення життя усіх верств населення і нужденних громадян зокрема.
Сьогодні і завжди в центрі моєї роботи є і буде проста людина, її соціальний захист. Суспільство має бути справедливим, а влада чесною.
Моя діяльність, як депутата міської ради, територіально зосереджена на селищі Романково, спрямована на захист інтересів членів громади нашого міста, виконання їх доручень у межах депутатських повноважень.
Одним з головних напрямків діяльності є участь у пленарних засіданнях та робота в постійних комісіях міської ради.
З жовтня 2017 року і по сьогодні я є Головою постійної комісії з питань екології, промислової політики, економіки, праці, енергозбереження міської ради.
Одним з головних обов’язків в своїй депутатській діяльності вважаю роботу з виборцями. Згідно графіку здійснення прийомів громадян останню середу кожного місяця проводжу прийом виборців за адресою: сел. Романково, вул. Залізняка, буд. 17, приміщення громадської приймальні.
За звітній період мною, як депутатом міської ради, було проведено 11 прийомів виборців. Усі зустрічі заплановані та проведені своєчасно, розглянуті та опрацьовані всі звернення громадян.
Протягом 2018 року мною було підготовлено та направлено до відповідних виконавчих структур міської ради 23 депутатські запити. Сприяю найшвидшому рішенню нагальних питань. Постійно тримаю на особистому контролі хід вирішення кожного звернення у визначений законом термін.
Головними проблемними питаннями, що є нагальними для вирішення у селищі Романково залишаються:
— відновлення зовнішнього освітлення вулиць;
— ремонт та асфальтування доріг;
— вивезення сміття та ліквідація звалищ, тощо.
— налагодження транспортного перевезення мешканців Романково до центру міста та на Лівий берег;
— розбудова зон дозвілля;
— покращення інфраструктури навчальних закладів.
Співпраця з головами вуличних комітетів сел. Романково — основа плідної і якісної роботи на окрузі. Завдяки прикладеним зусиллям вдалося своєчасно виділити головні проблемні питання, правильно спланувати час та скоординувати зусилля на їх вирішення. Задля благоустрою та розвитку сел. Романково були виконанні ряд заходів, а саме:
1. прокладено тротуарну доріжку вздовж вул. Алчевської протяжністю понад 300 м;
2. організовано та проведено освітлення вулиць селища, а саме: вул. Декабристів, вул. Нахімова, вул. Алчевської, вул. Балакірєва, пров. Залізняка;
3. проведено вирізку багатолітніх дерев по вул. Гастело;
4. розширено дитячий майданчик по вул. Чкалова;
5. розпочато роботи по розбудові та благоустрою зони відпочинку на територій Набережної селища Романково для створення комфортних умов для повноцінного відпочинку громадян;
6. оновлено оснащення дитячих майданчиків селища з встановленням нових каруселей та гірок;
7. встановлені лавочки та урни на дитячих майданчиках та зупинках.
Завдяки постійній допомозі міської влади за звітній період вдалося вирішити наступні питання:
1. виділені кошти для комунального закладу «Середня загальноосвітня школа №27» Кам’янської міської ради для придбання та заміни обладнання шкільної кухні, а також для придбання металопластикових вікон;
2. виділені кошти для комунального закладу «Технічний ліцей» Кам’янської міської ради для придбання та заміни меблів шкільної їдальні;
3. виділені кошти для комунального закладу «Технічний ліцей» Кам’янської міської ради для придбання системного блоку;
4. виділені кошти для придбання анестезіологічно-реанімаційного монітору життєвих функцій пацієнта КЗ «Кам’янська міська лікарня №9»
5. комунальному закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа №1» для придбання спортивного інвентарю для відділення боксу.
6. виділені кошти для придбання медичної каталки для приймального відділення КЗ «Кам’янська міська лікарня №9»;
7. виділені кошти для придбання ліжок, матраців, наматрацників та інших поточних витрат для покращення умов перебування вихованців у відділенні Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Південного району м. Кам’янського;
8. виділені кошти для придбання металопластикових вікон для комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) – Центр розвитку дитини №32 «Дельфін» Кам’янської міської ради;
9. виділені кошти для придбання вихованцям театру Юного Актора «Сузір’я» сукні для проведення святкових заходів комунальному закладу «Центр позашкільної роботи та дитячої творчості» Кам’янської міської ради;
10. виділені кошти для придбання татамі для тренувань з «Кіокушин-кан карате» комунальному закладу «Навчально-виховний комплекс №3» Кам’янської міської ради.
11. виділені кошти на загальну суму 100 тис. грн. для надання матеріальної допомоги на лікування та особисті потреби громадян, які звернулись за допомогою особисто.
Починаючи з 2017 року і по теперішній час, на території КЗ «СЗШ «27» КМР розпочато та продовжуються роботи з будівництва дитячого садочка, який планується звести вже наступного року. Це одне з головних питань для мешканців селища, яке я не лишаю без уваги.
17 лютого приймав участь у масових заходах “Масляна 2018”, які проходили на території Південного району біля ПК “Хімік”.
21 квітня в рамках програми «Тиждень довкілля» підтримав проведення місячника з благоустрою селища задля поліпшення стану навколишнього середовища.
25 травня як депутат Кам’янської міської ради взяв участь у святах Останнього дзвоника та Дня знань в КЗ «СЗШ «27» КМР, на які був запрошений керівництвом закладу, для привітання школярів, їх батьків та колективу з урочистостями.
У день Першого дзвоника відвідав та привітав школярів, їх батьків та вчителів КЗ «СЗОШ №27» із початком нового 2018-2019 навчального року.
30 листопада прийняв участь у заході присвяченому до Міжнародного дня людей з особливими потребами – “День доброти”.
Напередодні свята Святого Миколая та у період новорічних свят привітав вихованців шкіл-інтернатів, дитячих закладів міста з врученням солодких подарунків.
Протягом року приймав учать у міських заходах і мітингах пам’яті, вшанування історичних дат з нагоди державних і міських свят.
Як депутат, громадянин та мешканець міста беру активну участь у всіх заходах, які проводяться міською радою. Підтримую будь-яку ініціативу міської влади та громадських організацій стосовно проведення масових спортивних заходів.
Озираючись на подоланий шлях, можу сміливо дивитись в очі рідним мені романківцям, усім жителя міста Кам’янського, адже ніколи не прагнув й не прагну від влади особистої вигоди, а інтереси людей та держави в цілому завжди були й залишаються для мене головним життєвим орієнтиром. Мрію, щоб в майбутньому доля  кожної родини була кращою і щасливішою.
Дякую кожному, хто допомагав, вірив, підтримував, критикував, або просто був поруч. Я – реаліст, тож переконаний: держава одна не в змозі дійти до проблем кожної вулиці чи двору, тому лише спільна робота, злагодженість дій, відсутність сварок, допоможе нам подолати ті труднощі, які сьогодні є в Україні, що додатково ускладнюються війною на Сході. Головне – не боятися брати на себе відповідальність і впевнено рухатися вперед, допомагати людям.
Виконана робота – лише частина від задуманого. Але я знаю, що чітка мета, впевненість, щире бажання і сумлінна праця неодмінно приведуть нас до поставленої мети.
З повагою, депутат Кам’янської міської ради Левченко Т.В.

Запись опубликована в рубрике Наша газета, Профком. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


четыре + = 11