ЗВІТ депутата Кам’янської міської ради VII скликання ПУСТОВОЙТА АНДРІЯ МИХАЙЛОВИЧА перед виборцями за 2019 рік

Рішенням міської ради від 01.12.2015 № 04-01/VII мене призначено членом постійної комісії з питань екології, промислової політики, економіки, праці, енергозбереження та впровадження аутсорсингу, у складі якої працюю по теперішній час, приймаю активну участь у всіх нарадах і зборах.
З моменту набуття депутатських повноважень працюю над виконанням своїх депутатських обов’язків, реалізацією передвиборчої програми, виконую доручення виборців, приймаю участь у всіх пленарних засіданнях.
Звітний рік для міської ради був насичений різноманітними подіями, заходами та рішеннями. Не все задумане вдалося реалізувати, але це ще один рік набутого досвіду та професійного росту.
Моя діяльність як депутата Кам’янської міської ради спрямована на захист інтересів громади, виконання доручень виборців, у межах депутатських повноважень, наданих Законом України «Про статус депутатів місцевих рад».
За період з січня по грудень 2019 року, як депутат міської ради, провів 12 прийомів виборців. Прийом виборців проводжу кожної останньої середи місяця з 17.00 до 18.30 за адресою: 51909, м. Кам’янське, вул. В. Чорновола, 67, Палац Культури «Хімік».
На протязі всього часу особисто веду прийом виборців, розглядаю їх пропозиції, звернення, заяви і скарги. Вживаю заходів щодо забезпечення їх оперативного вирішення. У своїй роботі керуюся Конституцією України, Законами України і що не менш важливо людською взаємоповагою. Тому для мене найважливіше знайти порозуміння з людьми, які до мене звертаються.
До мене зверталися по допомогу з питань, які пов’язані з житлово-комунальним господарством: ремонту дахів будинків, роботи з обрізки багатолітніх дерев, відновлення освітлення прибудинкових територій, благоустрою території району. Чисельні звернення стосувалися надання одноразової матеріальної допомоги хворим людям, такі прохання є найбільш поширеними серед громадян.
Здійснення повноважень депутата Кам’янської міської ради проводив через депутатські звернення. Враховуючи заяви мешканців, направив до міських служб депутатські звернення. Всі питання перебувають в роботі під моїм особистим контролем.
Вдалося вирішити питання:
-відновлення зовнішного освітлення по вулицях: Бабушкіна, Філатова, Кутузова, Таганрозька, Лисичанська, Миргородська, Переяслівська, Волгодонська,пров 2,3,4,5,6,Богуна,пров.1,2,3 Уральський,пров.1,2,3,4,5 Польовий.
Продовжуються заходи, щодо благоустрою території району.
За рахунок депутатських коштів:
— виготовленні та встановленні металеві двері пр.Конституції 28.
— поточний ремонт зовнішнього освітлення по вулиці Затишна, 1а — Подольська, 6,10, вул. Менделеева, 5а,7;
— придбання комп’ютера,часткова допомога у ремонті опалювальної системи, допомога на ремонтні роботи першого поверху КЗ «СШЗ № 20» ім. Стовби;
— придбання пластикового вікна для КЗ №28 “Малятко”;
— придбання водонагрівача, лінолеуму, фарб, закупка стільців для актової зали для інвалідів та дітей-інвалідів з розумовою відсталістю Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Південного району ;
— КЗ «Кам’янської міської лікарні № 7 : придбано насос шприцевий інфузійний SEP – 21S PLUS для відділення реанімації ;
— на лікування хворих мешканців міста (20 осіб) надано матеріальну фінансову допомогу, яка була виділена у максимально короткий термін.
24 травня, у день Останнього дзвоника, прийняв участь у шкільному заході у КЗ “СШЗ №20” ім. Стовби під час якого вручив подарунки для навчального закладу.
Напередодні великодніх свят відвідав дитячі інтернатні установи, вихованці яких отримали в подарунок великодну випічку.
Напередодні свята дитинства відвідав та передав допомогу дітям в дитячі інтернатні заклади міста.
У день Першого дзвоника відвідав та привітав школярів, їх батьків та вчителів КЗ “СШЗ №20” ім. Стовби із початком нового 2019-2020 навчального року.
Напередодні свята Святого Миколая та у період новорічних свят привітав вихованців дитячих інтернатних закладів міста з врученням солодких подарунків.
Систематично інформую виборців про роботу міської ради та її органів, про виконання планів і програми економічного і соціального розвитку, інших місцевих програм, місцевого бюджету, рішень ради і доручень виборців.
Активно сприяю вирішенню проблемних питань своїх виборців: медичному забезпеченню, земельним питанням, покращенню соціальної інфраструктури району. Постійно підтримую зв’язок з трудовими колективами, державними установами та громадськими організаціями.
Налагоджено тісний зв’язок з головами постійних комісій та депутатами міської ради. Регулярно проводжу огляд шкіл та дитячих садочків району, вивчаю їх проблеми, за будь-якої можливості – допомагаю.
Пріоритетним і надалі залишатиметься вирішення питань життєзабезпечення територіальних громад району та, зокрема, мого виборчого округу, вирішення питань ремонту доріг та житлового фонду, впровадження енергозберігаючих технологій, виконання бюджету та раціональне його використання.

Депутат Кам’янської міської ради VII скликання
А.М. Пустовойт

Запись опубликована в рубрике Наша газета, Профком. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


9 + = семнадцать