Крок до успіху

Наказ-постанова
На підприємстві видано наказ-постанову Голови Правління АТ «ДНІПРОАЗОТ» С.Л.Сідорова та голови профспілкового комітету підприємства Г.В.Потуремця щодо введення в дію Положення про проведення професійного творчого конкурсу “Крок до успіху ” в АТ “ДНІПРОАЗОТ”.
З метою підвищення професійного статусу інженерно-технічних працівників в АТ “ДНІПРОАЗОТ”, розвитку професійної ініціативи в середовищі інженерно-технічних працівників, розкриття потенціалу та ініціативи керівників усіх рангів, осіб, які перебувають в кадровому резерві на посади інженерно-технічних працівників, та працівників, які мають вищу освіту, сприяння створенню творчих колективів професіоналів, здатних генерувати ефективні інженерні рішення у різних сферах діяльності підприємства, створення додаткових моральних та матеріальних стимулів для розвитку ініціативності інженерно-технічних працівників, а також виявлення найбільш талановитих інженерів для сприяння їх кадровому росту.
Правління та профспілковий комітет постановляють:
1 Ввести в дію з 16.08.2021 по 15.11.2021, Положення про проведення професійного творчого конкурсу “Крок до успіху” серед працівників інженерного складу АТ “ДНІПРОАЗОТ” працівників, які знаходяться в кадровому резерві на посади інженерно-технічних працівників та працівників, які мають вищу освіту, яке є додатком № 1 до цього наказу-постанови.
2 Створити комісію для підведення підсумків конкурсу “Крок до успіху” у складі:
Голова комісії — Сідоров С.Л., Голова Правління АТ «ДНІПРОАЗОТ», члени комісії : Гупало О.С. перший заступник Голови Правління – технічний директор, Ілларіошин І.В. заступник Голови Правління — директор з персоналу та загальних питань, Пустовойт А.М. заступник Голови Правління – комерційний директор, Саламаха В.М. заступник Голови Правління — директор з економіки та фінансів, Левченко В.Л. заступник технічного директора з виробництва, Бондар О.Л. головний бухгалтер.
З наказом-постановою рекомендовано ознайомити всіх працівників підприємства.

Запись опубликована в рубрике Профком. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


6 − пять =