«ДНІПРОАЗОТ» — дієва допомога освіті

Соціальна відповідальність перед майбутнім
Наше підприємство завжди славилося дієвою допомогою закладам освіти міста у багатьох нагальних потребах освітян, учнів та їх батьків. Нагадаємо, що для НВК №37 ім. Максима Самойловича «ДНІПРОАЗОТ» щорічно – особливо в останні роки – передає сучасне навчальне обладнання, надає підтримку у проведенні ремонтів та вирішенні іншиї проблем. Щойно адміністрація НВК №37 звернулася до Голови Правління АТ «ДНІПРОАЗОТ» з проханням виділити транспорт для проведення змістовного та насиченого Дня здоров’я з виїздом 447 учнів на природу. І «ДНІПРОАЗОТ», вірний традиціям соціальної відповідальності перед майбутнім, перед дитинством, оперативно відгукнувся на прохання школи про допомогу.
Про особливості проведення Дня здоров’я розповідає директор НВК №37 Наталя Миколаївна Гончар.
— Наш День здоров’я ми присвячуємо фізкультурі та спорту, — сьогодні ж ми відкриваємо нашу шкільну спартакіаду. Відбудуться змагання з волейболу, футболу, стрибків зі скакалкою, всі ці змагання що покладуть початок власній книзі спортивних рекордів, і той, хто набере найбільше балів, отримає мотиваційну картку. В цьому навчальному році ми ввели таке особливе заохочення для дітей. Мотиваційна картка дає можливість підвищити оцінку на один бал з будь-якого предмету за вибором дитини.
А зараз ми їдемо до лівобережного лісу, до чистого повітря, до природи й живого простору. Ми дуже вдячні керівництву Ат «ДНІПРОАЗОТ», особисто Голові Правління підприємства Сергію Леонідовичу Сідорову за те, що він, навіть не будучі депутатом міської ради, завжди допомагає нашому закладу, дієво реагує на всі звернення школи. У нас навчається багато дітей, чиї батьки працюють на «ДНІПРОАЗОТі», і ми пишаємося тим, що в нас є такі шефи, справжні друзі! Сьогодні «ДНІПРОАЗОТ» виділив для наших учнів на час проведення Дня здоров’я три автобуси. На природу наразі від’їжджають діти з 6 по 10 клас, це 247 школярів, а завтра поїдуть учні 3-5 класів та 11 клас – це ще 200 школярів. Зараз дуже багато шкіл зажадали провести День здоров’я на природі, і знайти автобуси в нас не було можливості, тому ми й звернулися до Голови Правління АТ «ДНІПРОАЗОТ» С.Л.Сідорова. Велика вдячність йому та колективу підприємства за постійну увагу до нашого закладу.
— Які цікаві плани має НВК №37 і чи не завадить їх реалізації пандемія?
— Стосовно пандемії, наразі у нас більше 50% вчителів та вихователів вже вакцинувалися. Ми не хочемо йти на дистанційне навчання, — на нараді директорів шкіл на рівні департаменту освіти міської ради будуть конкретні рішення і обговорені всі ці питання. А взагалі, у нас завжди амбітні плани, ми ідемо тільки вперед і дуже пишаємося нашими дітьми і нашими шефами – АТ «ДНІПРОАЗОТ».
Продовжує розмову про День здоров’я учень 8-В класу Михайло Мільчевський:
— Це дуже чудово, що ми їдемо на День здоров’я до лівобережного лісу, де будемо відпочивати на природі, розважатися, надихатись на подальші успіхи. Вдячні «ДНІПРОАЗОТу» за комфортні автобуси, за надання можливості побувати на природі. Ми вперше здобуватимемо мотиваційні картки, спробуємо випробувати цей проект. Маємо ще один дуже цікавий та перспективний проект, впевнений, що наша школа переможе у його просуванні і ми зможемо отримати 30 тис. грн. на його реалізацію. Що буде конкретно зроблено – наш невеличкий секрет, про це ми обов’язково розкажемо пізніше, а зараз ще раз щиро дякуємо «ДНІПРОАЗОТу»!

Запись опубликована в рубрике Наша газета, Профком. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


8 − один =